Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

KUUM KLÕPS Halle Berry hullutas oma jälgijaid poolalasti pildiga

Copy
Halle Berry
Halle Berry Foto: Shutterstock

Hollywoodi näitleja Halle Berry (58) paljastas oma ülakeha vapustava pildiga, mis pani tema Instagrami jälgijad kihama.

Kaunitar ajas oma fännid pöördesse vallatu fotoga, mille ta postitas Instagrami, lisades selle oma uue õudusfilmi «Never Let Go» kaadrite hulka. Pimedas toas tehtud sensuaalne pilt näitas Halle't väga madala lõikega pükstes, tuues esile tema kõhulihased ja ülakeha.

Tal polnud midagi muud seljas ning ta kattis ühe käega oma rinnad. Tema lokkis juuksed langesid üle näo ja õlgade, kui ta kallutas pead kergelt küljele ja vaatas kaamerasse. 

«Üks maailma kaunimaid naisi,» märkis üks inimene. «Tal on täiuslik asümmeetriline nägu.»

«Ma olen sind armastanud lapsest saati ja näinud kõiki filme, milles oled mänginud,» lisas teine fänn. «Oled endiselt sama kaunis nagu alati.»

«Sa näed imeline välja!» kommenteeris veel keegi. «Naine, sa oled olnud mu lemmik alates filmist «Swordfish»,» ütles järgmine austaja.

Veel üks fänn kirjutas: «Armastan sind, tüdruk! Olen kindel, et see on jälle üks suurepärane roll!»

Halle kehastab tegelast nimega Momma ellujäämisõudusfilmis, kus ema püüab ohtlikus maailmas kaitsta oma kaksikuid poegi. Rolli jaoks pidi ta tegema mitmeid muudatusi ning jagas hiljuti pilte, kus tal on tätoveeringud, metsik ja sassis bob-lõikus, ilma meigita nägu ning võltsitud kaenlaalused karvad.

Klõpsa allpool piltidel paremale – kaunitari topless-pilt on pildiseerias viimane!

Allikas: Daily Star

Tagasi üles