Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

GALERII New Yorgi moenädalal särasid mehed Anneli Tammiku ehetes

Copy
Anneli Tammiku ehted New Yorgi moenädalal
Anneli Tammiku ehted New Yorgi moenädalal Foto: Pressimaterjal

Sellesügisesel New Yorgi moenädalal, mis toimus 6-11. septembril, osales oma loominguga lisks kahele Eesti moebrändile ka tuntud Eesti ehtedisainer Anneli Tammik. Koostöö brändidega sujus suurepäraselt. Algul lubatud kaheksa komplekti asemel pääses lavale 18 komplekti.

Koostööd tehti kahe rõivabrändiga: Aveeation ja Hiromi Asai, kotidisaineri Aks Mathuriga, kingabrändidega JP Pierre´iga, Chanii B’ga ja Patricia Stanley kelladega.

Anneli esitles show'l meie publikule juba tuntud ehtesarja Nix Flores. Selle kõrval toodi ka esmakordselt lavale Net Florese uhiuus sari. Mõlemad kollektsioonid on inspireeritud lumest ja jääst, õrnusest ja tugevusest. Hapra mustri strukturaalne tesselatsioon muudab tekkinud mustri väga tugevaks, jäädes oma olemuselt siiski hapraks. Kõige rohkem rõõmu valmistas koostöö Hiromi Asai meesterõivastega. Lavale kõndinud mehed tõestasid, et siiani vaid naistele mõeldud ehted mõjusid maskuliinses keskkonnas väga veenvalt ja stiilselt. Loodame, et konservatiivsuse poolest tuntud mehed võtavad metropolis nähtust õppust ja suhtuvad edaspidi ehete kandmisesse tolerantsemalt kui siiani.

Samal ajal kui toimus Net Florese esmaesitlus New Yorgis, jõudis sama ehtesari Eesti disainiauhinna Bruno nominentide sekka. Võitja selgub 20. septembril Fotografiskas toimuval pidulikul auhinnagalal.

Eesti brändidest astusid New Yorgi moenädalal üles veel Nora Isle ja Maison Beast.

Tagasi üles