Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Printsess Catherine astub loodetavasti peagi taas avalikkuse ette

Copy
Walesi printsess Catherine.
Walesi printsess Catherine. Foto: Odd Andersen / AFP / Scanpix

Alates sellest, kui Walesi printsess Catherine paljastas, et põeb vähki, on ta avalikel sündmustel osalenud vaid paaril üksikul korral. Nüüd on lootust, et armastatud printsess ilmub avalikkuse ette loodetust varemgi. 

Vahepeal on spekuleeritud, et sel aastal printsess Catherine enam avalikult üles ei astu ja enne järgmist aastat tööülesannete juurde ei naase. Kuid hea uudisena selgub, et juba varsti näeb Walesi printsessi taas avalikul sündmusel. 

42-aastane Walesi printsess, kes on jaanuarist alates seni avalikustamata vähivormiga ravil, võib esineda koos kuningas Charles III ja ülejäänud kuningliku perekonnaga 10. novembril Whitehallis toimuval riiklikul mälestusteenistusel, kirjutab Hello!. 

Printsess osaleb eelduste kohaselt ja detsembris Westminster Abbeys toimuval iga-aastasel Together at Christmas kontserdil, mida televisioon üle kannab. 

Kuigi Kate ei ühine novembris oma abikaasa prints Williamiga tänavuse Earthshot Prize'i auhinna jagamisel, on teada, et kolme lapse ema töötab koduses Windsor Adelaide Cottage'is ja peab veebi vahendusel tööalaseid koosolekuid.

Tagasi üles