Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

SÜDANTLÕHESTAV Mariah Carey kaotas nädalavahetusel oma ema ja õe (1)

Lauljanna Mariah Carey.
Lauljanna Mariah Carey. Foto: Eric Gaillard / Reuters / Scanpix

Mariah Carey ema Patricia ja õde Alison surid nädalavahetusel ühel ja samal päeval. Lauljatar palub raskel hetkel privaatsust, et leinaga toime tulla. 

«Mu süda on murtud, ma kaotasin eelmisel nädalavahetusel oma ema. Kahjuks kaotas traagilise sündmuste pöörde tõttu samal päeval elu ka mu õde,» ütles 55-aastane Grammy võitnud laulja. Kõigepealt avaldas lauljanna peretragöödia People.

«Tunnen end õnnistatuna, et sain veeta viimase nädala koos oma emaga, enne kui ta suri. Hindan kõigi armastust ja toetust ning austust minu privaatsuse vastu sel uskumatult raskel ajal.»

Rohkem detaile lauljanna pereliikmete surma kohta ei ole avaldatud. 

Mariah' suhted oma emaga on olnud keerulised. «Nagu paljud mu elu aspektid, on ka minu teekond emaga olnud täis vastuolusid ja konkureerivaid reaalsusi. See pole kunagi olnud ainult must-valge – see on olnud terve emotsioonide vikerkaar,» kirjutas Carey 2020. aastal oma memuaarides «The Meaning». Vaatamata nende omavahelistele konfliktidele suutis Mariah oma emaga suhted säilitada. 2010. aastal astusid nad koos üles ABC saates «Mariah Carey: Merry Christmas to You» ning esitasid piduliku ema-tütre dueti «O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus».

Õe Alisoniga olid popdiival samuti keerulised suhted. Staar kirjutas memuaarides, et vähemalt varem oli tema jaoks õega emotsionaalselt ja füüsiliselt turvalisem mitte suhelda.

Tagasi üles