Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Mariah Carey näeb hiljutisel puhkusereisil peaaegu tundmatu välja

Lauljanna Mariah Carey
Lauljanna Mariah Carey Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Superdiiva ja jõuluhittide kuninganna Mariah Carey veetis hiljuti luksuslikku perepuhkuse Itaalias. Osa lauljatari reisist veetis ta jahiga merel seilates ning kandis seal väga julge lõikega ujumisriideid. 

Kümned laulud superhittideks laulnud Mariah puhkas augustis Capri saarel, mis on luksuslok paradiisisaar keset Vahemerd. Naine veetis aega koos oma perega - jahi pardal võtsid temaga päikest kallim Bryan Tanaka ja 13-aastased kaksikud Monroe ja Moroccan. 

Kuigi Carey on puhkusel, kannab ta oma liibuvate rannakostüümide juurde efektseid ehteid, silmad on peidetud suurte mustade päikeseprillide taha ja ujumisriiete dekoltee on julgelt avar. Diiva patsi punutud juuksed on kahused ja sassis, nende kohta on ta ühes oma hilisemas ühismeedia postituses ka öelnud, et niiske mereõhk ajab tema juuksed lokki. 

Mariahi üks tuntumaid laule on kindlasti jõulude mitteametlik hümn «All I Want For Christmas Is You». Novembris algabki lauljannal tuur, mis kestab detsembri keskpaigani ning sellega tähistatakse megahiti 30. aastapäeva.

55-aastase Mariahi kallim Bryan Tanaka on 39-aastane endine taustatantsija, kellega nad kohtusid 2006. aasta tuuril «Adventures of Mimi Tour». 

Tagasi üles