Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Meghan Markle on pahane, sest tema meelest raiskab Harry oma elu (2)

Harry ja Meghan.
Harry ja Meghan. Foto: Rolf Vennenbernd / DPA / Scanpix

Prints Harry saab septembrikuus 40-aastaseks ja tema auahne ning ambitsioonikas abikaasa Meghan soovib, et mees oma eluga edasi liiguks. 

BBC endine korrespondent Jennie Bond räägib OK!-le, et Meghani meelest oleks Harryl vaja oma elus suuri muudatusi teha ja need teeksid mehele vaid head. Millest täpsemalt jutt? 

Oma 40ndale eluaastale lähenev Harry veedab naise sõnul liiga palju aega minevikus sobrades ja meenutades möödunud aegu, kui ta veel Briti kuningapere täieõiguslik liige oli. Ammuste sõprade väitel igatseb Harry avalikkuse armastust ja kiindumust, mida talle pärast Ameerikaase kolimist enam eriti ei jagu. 

Mehe lähedane sõber rääkis The Timesile: «Ta igatseb Suurbritanniat ja suuremat imetlust. Igaüks, kes teda tunneb, teab, et ta eelistaks olla populaarne ja armastatud nagu William ja Catherine.» 

Endise BBC kuningliku korrespondendi Jennie Bondi hinnangul valmistab see aga Harry abikaasale Meghanile suurt pettumust. «Meghan julgustab Harryt minevikku seljataha jätma ja mõistma, et nende elu Inglismaal on möödanik. Naise meelest on edasiliikumine Harry jaoks tervislik samm. Mineviku tajutud ebaõigluse üle mõtisklemine ja vanade tülide uuesti läbielamine on elu raiskamine ja ma arvan, et Meghan näeb seda.»

Meghan ja Harry astusid Briti kuningliku perekonna ametlikest kohustustest välja 2020. aastal. Selle aasta alguses teatas Harry, et on ametlikult Ameerika Ühendriikide elanik. 

Meghan ise on oma perekonnast võõrdunud ning Jennie sõnul võib olla see ka üheks põhjuseks, miks ta leiab, et Harry võiks oma mineviku maha matta. Ajakirjaniku sõnul on Meghanil kuningliku pere sidemete puudumise tõttu kergem nendest loobuda. «Markle'il on lihtne tulevikku vaadata, sest ta elab Ameerikas ja seda elustiili, millega ta harjunud on ja armastab. Kui Harry on öelnud, et tahab oma perega ära leppida, paneb see Meghanit juurdlema, mis toimub ja kuidas nad sellise olukorrani jõudnud on. Ja see võib naise jaoks väga frustreeriv olla.»

Tagasi üles