Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

ARMAS KLÕPS Foto heledapäisest Kate Middletonist üllatab vaatajaid üle maailma

Walesi printsess Catherine Wimbledonis, juuni 2024.
Walesi printsess Catherine Wimbledonis, juuni 2024. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP / SCANPIX

Pikad pruunid glamuurselt laines juuksed on üks Walesi printsessi Catherine'i tunnusmärke. Aga tuleb välja, et tema lopsakas soeng on kunagi ka hoopis hele olnud. 

Kate'i lapsepõlvest välja kaevatud haruldased fotod näitavad, et tulevasel kuningannal olid kunagi heledad, blondid juuksed.

Internetis liigub foto, kus nelja-aastane Kate Middleton on oma õe Pippa ja isa Michaeliga Jordaanias. Sellel ajal ei olnud Kate sugugi kastanpruunide juustega, vaid tema juuksed olid armsalt ja lapselikult heledaks pleekinud. 

Walesi printsess muudab oma soengustiili väga harva. Tema juukselõikus ja laines lokid on paljude naiste ihaldusobjektiks. Kui Kate juunis üle pika aja esimest korda avalikkuse ette astus, jälgiti tema soengut kullipilgul ning imestati ja rõõmustati, et vähemalt kõrvaltvaataja pilgu läbi on tema soeng vähiravist hoolimata samasuguseks jäänud. 

Sellel fotol, kus nelja-aastane printsess koos isa Michaeli ja õe Pippaga Jerashis Jordaanias poseerib, on nii Kate'il kui ka tema nooremal õel kuldblondid juuksed. Tõenäoliselt oli kuum päike nende juukseid pleegitanud, sest pereisa töö tõttu elaski Middletonide perekond Kate'i esimestel eluaastatel Jordaanias. 

Tagasi üles