Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Prints Philipi vihane reaktsioon: me kõik eksisime Meghan Markle'i suhtes (5)

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Amy Katz / Zuma Press Wire / Scanpix

Meghan Markle võeti Briti kuninglikku perekonda soojalt vastu, kuid temaga seotud skandaalid ja intriigid on teda pereliikmetest üha eemale lükanud. Üks inimene, kellel seni teadaolevalt Meghanile erilisi etteheiteid ei olnud, oli Edinburghi hertsog Philip. Nüüd aga selgub, et tal oli oma pojapoja abikaasa kohta selge arvamus. 

Ühendkuningriigi autobiograaf Christopher Andersen, kes kirjutas raamatu «Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry ja Meghan», kirjutas prints Philipi tulisest reaktsioonist, kui Meghan Markle ja prints Harry otsustasid kuninglikest kohustustest loobuda. 

Sussexi hertsog ja hertsoginna jahmatasid 2020. aasta jaanuaris kogu maailma, kui nad teatasid, et astuvad kuningliku perekonna liikmetena tagasi, loobuvad sellega kaasnevatest kohustustest ning hakkavad ise raha teenima. Ühegi pereliikme, kaasa arvatud kuninganna Elizabeth IIga seda mõtet eelnevalt ei arutletud. 

Edinburghi hertsog Philip oli selle uudise peale teadaolevalt vihast särtsunud ja piltlikult öeldes verd sülitanud. Kuninganna abikaasa oli eriti vihane seetõttu, et paar ei arutanud oma lahkumise plaani eelnevalt pere ringis, vaid astus selle uudisega kohe avalikkuse ette. Kui seni olid Philipil Meghaniga soojad suhted, siis see sündmus muutis olukorda kardinaalselt. Nördinud ja vihane Philip rääkis ühele oma lähedasele abile: «Tundub, et me oleme Meghani suhtes kogu aeg eksinud.»  

Tagasi üles