Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

EI MINGIT KOHVI Meghan Markle jagab tervislikku nippi, kuidas pärastlõunane väsimus seljatada

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: ALPR/AdMedia/SIPA

Supervormis Meghan Markle on korduvalt rääkinud, kui olulisel kohal tema elus on tervislik toitumine. Samas tunnistab, et on ka kõigest inimene ning väikesed patustamised on ikka lubatud. Samuti avaldab ta nipi, mis pühib tema sõnul sageli pärastlõunal tabava väsimuse hetkega silmist. 

Meghan Markle toitumise üks nurgakivi on tema sõnul liha ja lihasaaduste vähendamine. Naine ei tarbi väidetavalt argipäeviti üldse liha, kuid nädalavahetustel võtab ta veidi leebemalt ning mõnikord tarbib kala, mereande või punast liha. 

Elunautijast Sussexi hertsoginna aga ei piira ennast piitsutamiseni – näiteks ei ole vein tema toitumisplaanis keelatud ja ta ei pelga ka tunnistada, et õhtune klaasike head punaveini on tema jaoks mõnus lõõgastus. 

Väidetavalt alustab Meghan iga hommikut tassitäie kuuma sidruniveega. Sellele järgneb tema lemmikhommikusöök, mis koosneb mandli- või sojapiimaga tehtud pudrust banaani ja agaavisiirupiga.

Muidugi püüab Sussexi hertsoginna süüa võimalikult palju puhast ja värsket toitu, kuid oma lemmiktoit mitte nii tervislike roogade seas on temalgi. Nimelt on tema lemmiktoiduks friikartulid ja rohke juustuga segatud rammus makaroniroog. 

Meghan on ka suur rohelise mahla fänn, mida ta kasutab pärastlõunase kofeiiniannuse asendamiseks tervislikuma energiaga.

Tal on ka nipp, kuidas keset päeva tekkiv energiapuudus eemale tõrjuda. «Pärastlõunase väsimusega silmitsi seistes on lihtne kohe kohvi järele haarata. Aga kui ma blenderdan õuna, lehtkapsast, spinatit, sidrunit ja ingverit, siis avastan alati, et selle tervisliku joogi rüüpamine annab palju parema energialaengu kui tassitäis espressot,» andis Meghan hiljuti nõu.

Tagasi üles