Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

GALERII Tuubi sünnipäev: see on asi, milles iga naine tunneb end seksikana!

Lisatud tants
Copy

Kuidas kümme aastat karmis moeäris vastu pidada pidada? Leiuta midagi, milles iga naine tunneb end ilusana ja seksikana. Sest suur osa moekraami tekitab paraku paljudele tunde – sa oled paks.

Tuub seda ei tee! Temaga venib iga õhtusöögi järgi ja ei pigista kunagi. 

Lisa nutikale disainile kamaluga seiklust, mugavust ja elurõõmu ning tulebki kokku tuub. Pole ime, et kandjatest saavad kiiresti sõbrad ja fännid, lausa omamoodi tuubiperekond. Kogu see energiline kamp tuli kokku, et tähistada tuubi 10. sünnipäeva.

TUUB on juba suur tüdruk, suisa 10-aastane ja sel puhul peeti suvetulises Stroomi rannas maha üks tuline pidu. Surftowni surfiklubis sai mullitada ja trallitada, tantsida ja kallistada, SUP-laudadega hõljuda ning päikest loojutada rõõmsate Kariibi rütmide saatel. 

Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024.
Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024. Foto: Lisett Kruusimäe

Tõeliselt laetud päikeseloojangutantsu tõmbas käima DJ Miss Savi. Klaase sai kokku lüüa nii mulli kui nulliga – viimasel ajal on üha enam neid, kes meeli uinutava alkoholi asemel klaari peaga pidutsemist naudivad ja Tuubi sünnipäeval olid suurimad tantsulõvid just kained külalised. Nii et jutud napsi vabastavast võimest on kahtlase väärtusega legend. Äkki on aeg seda uskumust muuta?

Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024.
Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024. Foto: Lisett Kruusimäe

Tuub on samuti rõivas, millel on võime muuta maailma ja inimesi. Eeskätt on see üdini roheline rõivas – taaskasutuse ideest sündinud algusest saati, kehasõbralik, antibakteriaalne, triikimist mittevajav ning sündinud vanadest kalavõrkudest ümber töödeldud kangast. Tuubi saab kanda sajal eri viisil – vajad vähem asju nii riidekappi kui reisile. Ja nüüd siis tuubi iseloomujoon, millel on veel vaata et suurim maailma paremaks muutev mõju – need tooted aitavad oma keha aktsepteerida. Pole pigistavaid värvleid ega pretensioonikaid lõikeid. Ainult pehme kallistus, mis ütleb kandjale: «Sa oled seksikas, sa oled täiuslik, sa oled ilus, sa oled äge! Just sellisena, nagu sa oled. Võta see teine tükk torti, vabalt –mina sind ahistama ei hakka!»

Figuuri parandamise saladus

Kuidas see saab nii olla, et liibuv rõivas kaunistab nii peenikest kui paksukest? Siin on mitu saladust. 

Esiteks – mugavus on seksikas. Tuub võtab just kandja kuju, aga teeb seda aupaklikult ja hellalt. Kõik, mis pigistab, teeb paksuks!

Teiseks – tuube on mitmes mõõdus. Mitte see, mille saad selga sikutada, ei ole veel paras. Vali selline, kus ka veidi vabadust on. Kõige toredam on proovida tuube mõnes pop-up-poes, aga mõõdud on olemas ka veebikaubanduses. Õiges suuruses tuubi valid siis, kui see kallistab, aga ei pigista. Just sedasi esile toodud siluett tundub kõige kaunim ja seksikam.

Kolmandaks on tuub kahekordsest kangast – see võtab pehmed voldid kehale, aga katab väga kenasti kinni need rasvavoldikesed, mida eksponeerida ei tahaks. Ühekordne kangas seda ei suuda. 

Neljandaks – arvesta värvioptikat. Kui oled kleenuke naine, kes sooviks pigem kurve võimendada, võta sihikule selle aasta hitt Hotpink. Kui loodus on sulle heldemalt naiselikku ekstrat kinkinud, võta tumedam toon – need mõjuvad optiliselt salendavalt. Nii lihtne see ongi!

Allikas: Postimees Naine

Tuubi looja Tiiu Roosma ja moeajakirjanik Kristina.
Tuubi looja Tiiu Roosma ja moeajakirjanik Kristina. Foto: Tiiu Roosma

«Tuubi kavandades teen ma täpselt seda, mida ma ise tahaksin kanda,» jutustas tuubi looja Tiiu Roosma. «Ideed saavad alguse tavaliselt mõnest heast kangast või praktilisest vajadusest. Veel parem, kui mõlemast koos.» Nii see asi toimibki. Tiiu tunneb, et tahaks midagi sellist ise kanda, paneb pea tööle, meisterdab prototüübi ja katsetab enda peal. Lisaks kuulatakse väga hoolsalt klientide tagasisidet. Just sel moel sündisid legendaarseks kujunenud pehme värvliga tuubi püksid. Paljud fännid ei kanna enam üldse mitte mingeid teisi pükse! Nüüd on valikus kitsamad ja avaramad mudelid, palju praktilisi värvitoone.

Tuubid ise, mis on ühes esemes nii kleit, seelik, pluus kui kõik muu, on seevastu värvirõõmsad. Mustritega tehakse sageli hulle tempe ja siiani on julgus alati ära tasunud. «Kõige metsikumad tuubid müüakse ülikiiresti ära,» teab Roosma. «Kätte pole midagi jäänud.» Pigem on vastupidi – õige mitmeid eriti ilusaid printe otsitakse tulihingeliselt taga järelturult ja ega neid lihtne leida olegi. Näiteks leopardimustrit, paradiisimustrit, vikerkaart. Need õnnelikud, kellel legendiks saanud tuubid kapis on, kasutavad neid enamasti isuga ise.

Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024.
Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024. Foto: Lisett Kruusimäe

Pakuti uhket sünnipäevatorti ja The Dog House'i hotdoge. Lisaks tuubi pop-up- poele pandi rannamurule üles ka sõprade liikuvaid moepoekesi, nii taaskasutuse kui disaini rindelt.

Kes on tuubi fännid? Inimesed, kes armastavad elu ja seiklusi. Sest olgem täpne – tuub on suurepärane kaaslane seiklusrikkaks eluks. See on üks lihtne, geniaalne ja nutikas toode, mida saab kanda seksika minikleidi, seeliku, pluusi, salli, ujumisriiete või peavõru kujul. Leiuta ja katseta nii lennukalt, nagu endal fantaasiat on! Võta eeskuju tuubifännidelt:

Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024.
Tuubi 10. sünnipäevapidu 2024. Foto: Lisett Kruusimäe
Tiiu ja Kadri – tema efektne peavõru on muuseas tuub. Lisaks piiluvad kaftani hõlma alt triibulised tuubi retuusid – neidki on 10 aasta jooksul kavandatud suuremal hulgal.
Tiiu ja Kadri – tema efektne peavõru on muuseas tuub. Lisaks piiluvad kaftani hõlma alt triibulised tuubi retuusid – neidki on 10 aasta jooksul kavandatud suuremal hulgal. Foto: Lisett Kruusimäe
Tuliuus tuub ja 10 aastat vastu pidanud tuub tantsuhoos – vasakul topina kasutuses, paremal tutikas kleidimudel. Ja mida kannab aktiivne naine peole minnes – loomulikult tantsuketse, kontsadega saab ju elu ainult pealt vaadata!
Tuliuus tuub ja 10 aastat vastu pidanud tuub tantsuhoos – vasakul topina kasutuses, paremal tutikas kleidimudel. Ja mida kannab aktiivne naine peole minnes – loomulikult tantsuketse, kontsadega saab ju elu ainult pealt vaadata! Foto: Lisett Kruusimäe
Üliefektne roosa tuub #hotpink sündis spetsiaalselt sünnipäeva puhul. Mannekeeni seljas kleidina, tuubi fänni esitluses pluusina – püüab pilke igal kujul!
Üliefektne roosa tuub #hotpink sündis spetsiaalselt sünnipäeva puhul. Mannekeeni seljas kleidina, tuubi fänni esitluses pluusina – püüab pilke igal kujul! Foto: Lisett Kruusimäe
Tuub pluusina ja tuub seelikuna. Tuubi püksid on samuti ülimugav hitt, aga kuuma ilma tõttu oli neid pidulistel seljas vähem kui torusid.
Tuub pluusina ja tuub seelikuna. Tuubi püksid on samuti ülimugav hitt, aga kuuma ilma tõttu oli neid pidulistel seljas vähem kui torusid. Foto: Lisett Kruusimäe
Tagasi üles