Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

SANDRA BULLOCK 60 Suur lein, näitlemisest loobumine ja lootusrikkad tulevikuplaanid

Sandra Bullock
Sandra Bullock Foto: Charles Sykes/Invision/AP/Scanpix

Täna, 26. juulil, saab 60-aastaseks üks Hollywoodi suurimaid staare Sandra Bullock. Tööalane edu on tema elu vaid üks osa - isiklikus elus on teda raputanud meeletud tragöödiad ja südamepiinad. Kuidas näitlejanna alati ikkagi jalgele suudab tõusta? 

Kui keegi suudab tuhast tõusta ja end üha uuesti ja uuesti kokku võtta, on see Oscari võitnud näitlejanna Sandra Bullock.

Sandra on suhtes olnud mitme kuulsa ja ihaldatud mehega - Matthew McConaughey, Tate Donovani ja Ryan Gosling.

Sandra laste isa ja endine abikaasa Jesse James oli seksisõltlane, kes küll enda sõltuvust tunnistas ning soostus ravile minemast, kuid paari abielu päästmiseks sellest enam ei piisanud ning oli liiga hilja. Lahutus jõustus 2010. aastal. 2017. aastal tunnistas Jesse ise: «Jah, ma petsin oma naist. Tunnistasin seda, võtsin vastutuse ja vabandasin. Ja see oli meie loo lõpp.» 

Kuid elu armastuseks on ta nimetanud vaid üht - Bryan Randalli, kellega nad kohtusid 2015. aastal. «Ma leidsin oma elu armastuse,» rääkis Bullock intervjuudes. «Minu perekond ei ole selline, nagu ma kunagi ette kujutasin. See on palju parem, kui ma olen kunagi ette kujutada osanud.» Paraku suri mitu aastat ränga haiguse ALS-iga võidelnud Randall 2023. aastal. Sandra loobus 2022. aastal näitlemisest, et olla toeks oma kallimale ja hoolitseda oma laste eest. 

Punase vaiba särast eemal olles on näitlejanna väga privaatse eluviisiga ning naudib elu väljaspool tähelepanu keskpunkti. Tal pole isegi sotsiaalmeediat ning ta naudib oma perele elamist täiel rinnal. 

Õnneks annab ta ka lootust, et naaseb tagasi filmilinale. Mais ühines ta oma sõbra Keanuga Reavesiga taskuhäälingus, tähistamaks kultusfilmi «Kiirus» 30. aastapäeva. Just see film oli Sandra jaoks läbimurdeks suurte staaride sekka. 

See oli tema esimene intervjuu pärast Bryani surma ja kuigi ta ei teatanud konkreetselt uutest projektidest, väljendas ta teatavat huvi uuesti näitlemise vastu. Ta sõnas: «Ma valiksin ainult sellise filmi, mille pärast tasub kodust välja minna. Ma ei taha teha midagi, mis pole midagi erilist. Ja ma ei taha teha midagi, mille tegemist hiljem vaadates kahetseksin.» 

Tagasi üles