Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VIDEO Victoria's Secreti modell jättis beebikilodega hüvasti (1)

Copy
Emily DiDonato
Emily DiDonato Foto: Shutterstock

Victoria's Secreti modell Emily DiDonato esitles oma sünnitusjärgset toonuses figuuri aasta pärast poja Oliveri sündi. 33-aastane kaunitar, kellel on abikaasa Kyle Petersoniga kaks last, jagas ühismeedias oma treeningrutiini klippi.

Video esimeses pooles on Emilyt näha raskusi tõstmas, kuid seda vaid üürike aeg pärast poja sündi. Postituse esialgne pealkiri «Aasta jooksul ei pruugi palju muutuda» asendus aga konkreetsega «Saab küll», kus modell näitab oma saledat, toonuses figuuri.

Musta värvi treeningriietuses Emilyst õhkub videos enesekindlust ja uhkust. Naise sõnul on märkimisväärne kaalulangus saavutatud tänu 11 kuud kestnud rängale tööle täis verd, higi ja igavaid eineid.

@didonatoemily 1 year later and so much stronger @Elisesbodyshop ♬ original sound - Kallen and Ty ❤️❤️

DiDonato ja tema abikaasa perekond sai alguse 2021. aasta novembris, kui sündis nende tütar Teddy. Perre lisandus Oliver, kes sündis 2023. aasta aprillis, vahendab Daily Mail.

Modell rääkis oma TikToki kontol jagatud videos, kuidas tema varajane modellikarjäär teda emaduseks ette valmistas. «Arvan, et emana saad palju halba nõu ja soovimatuid arvamusi. Õnneks õppisin juba noores eas teiste arvamusse skeptiliselt suhtuma,» sõnas ta.

Emily rõhutas, et kuigi tulevased vanemad saavad tavaliselt ohtralt nõu laste kasvatamise kohta, peaksid nad vaid kõige praktilisematele nõuannetele keskenduma.

«Sa saad nii palju nõuandeid, et pead õppima võtma arvesse seda, mis sulle sobib, ja ülejäänul laskma minna,» soovitas ta.

Modell mainis, et hindab oma kodust elu, kuna ta oli suure osa oma varajasest karjäärist veetnud maailma erinevates paikades reisides.

«Ma tahan oma lastega kodus olla. Kui ma poleks maailma nii palju juba näinud, siis võib-olla tunneksin, et midagi jääb puudu,» mõtiskles ta.

Tagasi üles