Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

SÜDAMLIK Prints Harry tegi Louis'le hinnalise kingituse, mis on inspireeritud printsess Dianast (1)

Prints Louis
Prints Louis Foto: Tom Simpson / SIPA

Prints Harry on alati oma emast, varalahkunud printsess Dianast, austuse ja sooja armastusega rääkinud ning püüab ema mälestust teistelegi edasi anda. 

Näib, et armastava onuna kasutas prints Harry oma vennapojale Louisile ristimiskingitust tehes inspiratsioonina üht oma kõige väärtuslikumat mälestust. Sussexi hertsog tahtis, et Diana armastus klassikaliste raamatute esmatrükkide kogumise vastu edasi läheks ning hakkas sama tegema oma kahe vennapoja ja õetütre jaoks. On ütlematagi selge, et onu ei hoidnud raha kokku, sest väikesele Louisile kinkis ta ligi 9000 eurot väärt AA Milne'i «Karupoeg Puhhi» originaaleksemplari, mis pärineb 1926. aastast.

Üks sõber paljastas Nirrorile: «Harry üks õnnelikumaid lapsepõlvemälestusi oli see, et tema ema luges temale ja Williamile unejuttu. Ta armastas kõiki vanu klassikuid ja Harryl tuli geniaalne idee luua Louisi, Charlotte'i ja George'i jaoks väike raamatukogu lasteraamatute esimestest trükkidest. Ta tahtis algselt saada Lewis Carrolli «The Looking Glassi», mis oli müügil 24 000 naela eest, kuid otsustas, et «Karupoeg Puhh» sobiks lapse esimeseks teoseks paremini.»

Tagasi üles