Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Pulma tulnud kontvõõrad jätsid pruutpaarile veidra kingituse

Copy
Foto: Shutterstock

Pulmapeol võib igasuguseid asju viltu minna, alustades rikutud kleidist ja lõpetades sisse sadanud kontvõõrastega. Ent üks pruutpaar sai tänu kutsumata külalistele kõhutäie naerda.

Pruudi vend Ben Carroll jagas veidrat lugu Redditis: «Keset tseremooniat näen, kuidas mu isa parim sõber viskab üht purjus paari pulmast välja. Pidasime seda naljakaks ja ei mõelnud sellest rohkem.»

Kuid paar päeva hiljem kratsisid pruut ja peigmees kukalt, kui avasid pulmakaardi, millele olid alla kirjutanud onu David ja tädi Nancy. Kummalgi neist ei olnud nende nimedega sugulasi ja mis veelgi veidram, kaardi vahele oli pandud 11 dollarit. Kaardile oli kirjutatud: «Soovime teile koos palju erilisi mälestusi. Oleme õnnelikud, et saime olla tunnistajaks teie kaunitele pulmadele. Kõike head!»

Paar küsis oma perede käest veel üle, kuid kõik kinnitasid, et onu Davidit ja tädi Nancyt suguvõsas pole. See tähendab, et need said olla vaid välja visatud kontvõõrad.

«David ja Nancy, kus iganes te ka pole, andsite meile loo, mida terve elu rääkida. Kahju, et teid välja visati. Pealtnäha nautisite pidu täiega!» kirjutas Ben.

Üks kasutaja kirjutas vastuseks: «Viimased paar aastat olen ma teinud oma sõprade üle nalja, leides kõige veidramaid esemeid ja jättes neid pulmakingitusteks koos kaartidega väljamõeldud sugulastelt.

Lasen alati kaardile alla kirjutada kellelgi, kes seda paari ei tunne, et nad käekirja järgi aru ei saaks. Ainult üks paar on ära arvanud, et see olen mina – minu vend. Selle aasta alguses rääkis üks hea sõber mulle loo paarist, kes oli leidnud oma pulmakingituste hulgast jubeda keraamilise koera (0,50 dollarit vanakraamipoest), teadmata, et see tuli minult. Ausalt öeldes ei ole ma tavaliselt eriline naljategija, mistõttu keegi ei kahtlusta kunagi mind.»

Allikas: Metro

Tagasi üles