Ekspert andis nõu: on üks võimalus, kuidas prints Harry perekond temaga ära lepiks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Prints Harry
Prints Harry Foto: KOLA SULAIMON / AFP / SCANPIX

Briti kuningliku pere sisetülid ei lahene, vaid tundub, et konfliktis olevad pereliikmed eemalduvad aja jooksul üksteisest üha enam. Mõne allika hinnangul pole leppimine enam võimalik, kuid üks lähedane isik avalikustas idee, kuidas prints Harry oma vennalt ja isalt andeks saaks. 

Ja kuigi lootused leppimiseks võivad olla nõrgad, usub kuningas Charlesi endine ülemteener Grant Harrold, et Harry saaks oma elu tagasi võitmiseks teha üht asja. 

Grant Harrold, kes on kuninga perekonna juures pikki aastaid töötanud, pihtis The Postile, et Harryl oleks vaja teha vaid üks südamest tulnud tegu, et isa ja venna usaldus ja poolehoid tagasi võita. Nimelt andis Harry paar aastat tagasi välja kõmulise autobiograafia «Varumees», mis sisaldas palju konflikte, tundlikku infot ja kaheldavaid fakte.

Harroldi sõnul oleks lahenduseks, et Harry võtaks vaevaks selgitada perele, kui haavatav ja halvas vaimses seisundis ta raamatut kirjutades ja välja andes oli, vabandada ning kahetseda tehtut. «Harryl on suur süda ja ilmselt soovib osa temast, et kõik oleks teisiti,» lisas Harrold.

Tagasi üles