Palee kommenteerib väiteid printsess Catherine'i riigist lahkumise kohta

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Printsess Catherine
Printsess Catherine Foto: George Rogers / SIPA / Scanpix

Walesi printsess Catherine on viimastel nädalatel ümbritsetud kuulujuttudest, et ta on Ühendkuningriigist lahkunud ning saab Texases vähiravi. 

Kulutulena levivate kuulujuttude kohaselt ei viibi printsess Catherine enam kodumaal, vaid hoopis USAs vähiravil. Spekulatsioonidele annab hoogu juurde asjaolu, et viimased kuud pole printsessi avalikkuse ees nähtud. 

Veebis ringlevad kuulujutud, et printsess viibib Hudsonis Texases MD Andersoni vähiravikeskuses. Keskus ise ei ole seda kinnitanud, tuues põhjuseks patsientide andmekaitse ja privaatsuse. Redditi lõimed ja TikToki kasutajad on väitnud, et on Catherine'i Houstonis St. Regise hotellis liikumas näinud.

Kensingtoni palee aga tõmbas kuulujuttudele vee peale, öeldes The Houston Chronicle'ile, et Walesi printsessi ei ravita USAs. Lisaks kinnitas BBC kohalikule uudistejaamale KHOU, et Middleton pole pärast vähi diagnoosi saamist Ühendkuningriigist lahkunud.

Palee tegi hiljuti ka pöördumise, öeldes: «Väljendame selgelt, et Catherine vajab praegu taastumiseks rahu ja privaatsust. Ta naaseb tööle, kui arstidelt selleks loa saab.»  

Tagasi üles