Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

VALUS! Lady Gaga kommenteeris rasedusega seotud kuulujutte

Copy
Kuulujutud võimaliku raseduse kohta jõudsid Lady Gagani.
Kuulujutud võimaliku raseduse kohta jõudsid Lady Gagani. Foto: Shutterstock

Möödunud nädalavahetusel oma õe pulmas käinud Lady Gaga kohta pääsesid valla kõlakad: pulmas tehtud fotodelt tundus fännidele, et naine võib oodata oma esimest last. Nüüd kommenteeris lauljatar tema kohta levima hakanud kuulujutte.

38-aastast popmuusika superstaari Lady Gagat märgati õe Natali Germanotta prooviõhtusöögil ja pulmapäeval selge kõhukesega.

Reede õhtul osales Gaga, pärisnimega Stefani Joanne Angelina Germanotta, ViewPoint Hotelis peetud prooviõhtusöögil. Perekond rentis nädalavahetuseks kogu hotelli.

Gaga kandis musta kleiti ja sobivaid kontsakingi. Ta ehtis end massiivse teemantidega sõrmuse, pärlkaelakee ja sobivate kõrvarõngastega, kirjutab The Sun.

Laupäeval toimunud pulmas säras staar staatusele kohaselt. Gaga oli oma blondid juuksed krunni sättinud, soengut kaunistasid roosad lilled. Lauljatar kandis heledat virsikutooni kleiti ja sobivaid kindaid.

Fännide tähelepanu püüdis aga hoopis Lady Gaga kõhuke. Üritusel tehtud pildid sütitasid kuulujutu, et naine on lapseootel. 

Nüüd lükkas lauljatar need jutud humoorika videoga ümber. Lady Gaga tegi postituse otse jõusaalist. «Ei, ma ei ole rase. Lihtsalt nutan jõusaalis,» teatas ta.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Märksõnad

Tagasi üles