Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

PILDID Uskumatu! 61-aastane vanaema teeb oma vormis kehaga silmad ette paljudele noortele naistele

Copy
Foto: Inside Creative House / Shutterstock

61-aastane inglanna Jacqueline Hooton soovib tõestada, et 60-aastased naised on tegelikult oma elu parimas eas. Inglismaal Lääne-Sussexis elav vanaema tegeleb aktiivselt jõuspordiga ja räägib, kui oluline on teha trenni, eriti hilisemas eas. 

Jaqueline kutsub üles inimesi mõistma, et ka hilisemas elueas daamid võivad olla sama elujõulised ja vormis kui kahekümnesed. Tema eesmärk on tähistada igas vanuses n-ö kauneid jumalannasid ja sellega muuta ühiskonna suhtumist vananemisse.

Jacqueline võtab sihikule aegunud arvamuse, mille kohaselt kaotavad naised pärast 40. eluaastat oma sära, tembeldades selliseid uskumusi täielikult lolluseks. «Nooruslikkus sõltub suhtumisest,» on naine veendunud. 

Ja ta mitte ainult ei räägi sellest, vaid tegeleb aktiivselt ka jõutrenniga. «Lihaste kasvatamine ei ole ainult näitamiseks, vaid ka elukvaliteedi parandamiseks,» toonitab ta jõutrenni vajalikkust.  

Tal on kogunenud Instagramis ka suur jälgijaskond, kes suuresti samastuvad naisega. «Olen siin kohanud vingeid üle 60-aastasi naisi, kes rokivad täielikult! Ja mulle meeldib näha, kuidas need naised arenevad,» jagas ta uhkustunnet teiste eakaaslaste üle. 

Paljud daamid hindavad väga tema nõuandeid ja armastavad Jaqueline'i positiivset ellusuhtumist. Mõned neist soovisid ka temaga oma lugu jagada.

Üks inimene kirjutas: «Käisin eile päevasel diskol ja tantsisin peaaegu vahetpidamata üle 4 tunni – rohkem kui 30 000 sammu ja ma olen üle 60! Tantsisin nii, nagu keegi ei vaataks!»

Allikad: DailyStar, DailyMail, Instagram

Tagasi üles