Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

TOP 5 Valgest suvisest lihtsusest tõelise värviplahvatuseni - Eesti naiste valikud suviseks moeõhtuks

Evelin Ainomäe (paremal)
Evelin Ainomäe (paremal) Foto: Rasmus Rebase/Postimees

Moekunstnik Tanel Veenre uue kollektsiooni «Les Fleurs du mal» esmaesitlusele tulnute seast võis leida kirkaid suvevärve, ent samaaegselt balansseeriti õhkkonda neutraalse ja klassikalisega.

Mari-Leen Albers

Marimellide naispool saabus seltskonda kihilises end samaaegselt õhulises suvekleidis, mis on Eesti disain ning mis pärineb brändilt Kittlemood. Kleidi puhul torkasid silma kaunid tüllist varrukad. Tumehallikat nööpidega kleiti kaunistasid erivärvides mummukesed. Vürtsi lisas oliivirohelise õlapaelaga Louis Vuittoni kott. Kõrvas olid Mari-Leenul Tanel Veenre eritellimusel valmistatud kõrvarõngad, millel on hõbeplaat, kuhu on graveeritud Marimelli tütre Hedelini sünniaeg.

Mari-Leen Albers abikaasa Meelis Tomsoniga
Mari-Leen Albers abikaasa Meelis Tomsoniga Foto: Rasmus Rebase/Postimees

Tiiu Järviste

Valge töötab alati! Ärinaine Tiiu Järviste oli mänginud klassikaliselt - valge Loro Piana pikk suvine kleit oli kombineeritud äikesesiniste kõrvarõngaste, läikiva sinise Chaneli koti ning kärtsrohelise vööga. Kombinatsioon töötas valatult ning andis edasi suvehelgust ning olemust - valge aeg kõikvõimalike värvidega.

Ajakirjanik Sten Talivee ja moefanaatikust ärinaine Tiiu Järviste
Ajakirjanik Sten Talivee ja moefanaatikust ärinaine Tiiu Järviste Foto: Kuvatõmmis

Evelin Ainomäe

Kosmeetikabrändi Babor eestvedaja ning fitnessistaar Evelin Ainomäe otsustas suvise moepeo muuta enda ning teiste jaoks värviküllaseks. Mitmevärviline lillemotiive edasiandev kleit, millel olid puhvis poolvarrukad ning tikitud alumine äär mõjusid suviselt värskelt ning samaaegselt kuningannlikult. Täiusliku kirsina tordil mõjus kompaktne heleroosa Burberry kott.

Evelin Vainomäe (paremal)
Evelin Vainomäe (paremal) Foto: Rasmus Rebase/Postimees

Triinu-Liis Felder

Mis oleks disainerile veel suurem kompliment kui keegi, kes ilmub peole tema enda loomingus. Just seda reeglit järgis seekord Triinu-Liis, kes ilmus peole Taneli ilusas lillahõngulises siidikleidis. Triinu-Liisi kastanipruunid juuksed ning erinevate lillakas roosade värvide kombinatsioon mõjusid sama müstiliselt kui samal õhtul nähtud moeetendus - tumedas toonis jõud võib ka väga ilus olla.

Triinu Liis Felder (paremal)
Triinu Liis Felder (paremal) Foto: Rasmus Rebase/Postimees

Vilita ja Nordika naturaalses olekus

Eesti meelelahutustaevasse kirevate tähtedena lennanud drag queenide paar Nordika ja Vilita väisasid Veenre moeüritust «iseendana» ehk seekord oli rõhk värvidel ning pilkupüüdvatel kostüümidel maskuliinsuse õlgadel.

Üks artistidest kandis roositikanditega suvist jakki, mida täiustasid mustad püksid. Teine oli end riietanud läikivasse beeži komplekti, millele mõjus värskendava tuuleiilina rohelises toonis särk.

Vilita ja Nordika
Vilita ja Nordika Foto: Rasmus Rebase/Postimees
Tagasi üles