FÄNNID PÖÖRDES Taylor Swifti esinemisel tehtud video andis alust beebikõlakatele (2)

Naine
Copy
Laulja Taylor Swift
Laulja Taylor Swift Foto: Miguel A. Lopes/EPA/Scanpix

Hiljutine video Taylor Swifti Eras Touri kontserdist levib kulutulena, tekitades sotsiaalmeedias elevust. Tuhanded fännid spekuleerivad, et Taylor on beebiootel. 

Üle maailma armastatud popstaar Taylor Swifti kohta levib sotsiaalmeedias teooria, et ta võib olla Travis Kelce'iga lapseootel. Ühtegi kuulujuttu pole kinnitatud ega ümber lükatud. 

Elevuses fännid on läinud nii kaugele, et ennustavad kõhukese suuruse järgi umbes 15. rasedusnädalat. Kuid vaimustunud ja ootusärevate fännide seas võtavad sõna ka realistid, kes kutsuvad kuulujuttude levitajaid korrale.

Swifti kaitsele asunud fännid kritiseerivad raseduskõlakate levitajaid naiste keha ebarealistliku kujutamise propageerimise ja raseduse kohta kiirete järelduste tegemise eest. «Iga kõhuke ei tähenda lapseootust. Võib olla on tal kõht menstruatsioonitsükli tõttu veidi suurem. Võib olla on ta äsja söönud. Võib olla on ta armastuse tõttu veidi juurde võtnud - see kõik on täiesti okei ja ei vääri grammigi tähelepanu,» sarjasid Taylori kaitsjad oma vastasleeri. 

Vaatamata võrgus valitsevale hullusele ei ole Swift ega Kelce raseduskuulujutte kinnitanud ega ümber lükanud, jättes viirusliku spekulatsiooni just selleks, mis see on - spekulatsiooniks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles