Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Catherine'i sõbrad rääkisid, millal printsess tööle naaseb: uudised pole rõõmustavad

Walesi printsess Catherine.
Walesi printsess Catherine. Foto: REUTERS / Chris Jackson / Pool / Scanpix

Kahjuks pole viimased uudised optimistlikud – Kate ei naase niipea oma tööülesannete juurde. Meedia andmetel veedab ta oma tervise jaoks võetud puhkust kuningliku perekonna maapiirkonnas Anmer Hallis.

Pärast mitut kuud kestnud salapärast eemalolekut ja paljusid spekulatsioone avaldas Walesi printsess Catherine 22. märtsil šokeeriva video, mis raputas kogu maailma. Armastatud printsess tunnistas, et pärast kõhuõõneoperatsiooni avastati tal vähk ja ta peab läbima keemiaravi.

Kuigi prints William kinnitab, et Kate tunneb end hästi, viitavad kuningliku paari sõbrad, et tõde võib olla teistsugune.

«Printsessi sõbrad, kellega viimastel päevadel rääkinud olen, viitavad sellele, et me ei näe Catherine'i enne sügist – ja sedagi alles siis, kui ta on täielikult taastunud. Tema selle aasta ajakava on tühi,» kirjutas Daily Maili ajakirjanik. 

Märtsis, kui printsess oma haigusest ja eesootavast ravist avalikkusele rääkis, ei andnud ta ise vihjeidki oma tööle naasmise kohta. Ta palus vaid ravi jätkumiseks ja perega koos olemiseks aega, rahu ja privaatsust. Stressi ja ärevuse vältimine on tema jaoks praegu tähtsaimad.

Tagasi üles