Britney Spears avalikustas tõsise terviserikke

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Britney Spears.
Britney Spears. Foto: Shutterstock

Popstaar Britney Spears avameelitses oma tervise teemal ja paljastas tõsised terviserikked. Nüüdseks kustutatud postituses tunnistab naine, et on pidanud üle elama rohkem, kui keegi aimatagi oskab. 

42-aastane lauljanna tegi kolmapäeval oma Instagrami postituse, kus kirjutas soovist andestada inimestele, kelle tõttu ta tõsise närvikahjustuse sai. Ta vihjab aastatele, mil tema isa oli tema eestkostja.

Britney tunnistab ka, et pistab pikki aastaid rinda tõsise närvikahjustusega. Lauljanna sõnul on tema parem kehapool nii kahjustunud, et vahepeal on tal raskuseid isegi mõtlemisega.

Ta tunnistab postituses, et peab endiselt seda, kuidas vanemad teda kohtlesid, väga ebaõiglaseks. Kuid ta peab enda sõnul sellest üle olema ning kuigi tunneb ennast kiusatuna, on ta õppinud sellega toime tulema. «Olen õppinud, et vahel on okei olla ärritunud, kuigi tunnen, et maailm ei luba mul seda tunda.» 

«Ma pean olema suurema hingega inimene ja andestama oma vanematele. Aga see on ülimalt raske! Annan endast parima, et lasta sellel minna ja mitte oma viha tõttu teisi alt vedada,» lisas Spears.

Maikuu alguses näitas Britney oma murtud jalaluud. Vaid nädal hiljem tegi ta sel teemal uue postituse, öeldes, et jalg on paranenud ning ravis katkist jäset «omal viisil».  

Tagasi üles