Hiigelsuure peenisega mees: joogatunnis peeti mind perverdiks

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Matt räägib oma elu varjukülgedest: kadestada pole siin küll midagi.
Matt räägib oma elu varjukülgedest: kadestada pole siin küll midagi. Foto: Video kuvatõmmis

Matt Barr on saanud laialdast tähelepanu oma erakordselt suure peenise tõttu, mis on toonud talle palju tähelepanu, kuid ka arvukalt väljakutseid. Tema suguelund on umbes 31 sentimeetrit pikk, mis on ligi kaks korda keskmisest suurem. 

Matt, kellel on tõenäoliselt Suurbritannia suurim peenis, on oma kogemustest avameelselt rääkinud, paljastades nii hüved kui ka raskused, mis kaasnevad sellise unikaalse kehaomadusega.

Füüsilised ja emotsionaalsed väljakutsed

Matt Barr räägib, et suure peenise omamine võib tunduda paljudele unistuste täitumisena, kuid tegelikkuses toob see kaasa reaalseid probleeme. Igapäevaelu võib olla keeruline – näiteks sobiva aluspesu ja pükste leidmine on sageli katsumus. Lisaks võib suur peenis tekitada ebamugavust ja valu füüsilise aktiivsuse ajal.

Emotsionaalselt on suur peenis toonud Mattile nii positiivset kui negatiivset tähelepanu. Kuigi mõned inimesed on temaga suhelnud puhtalt uudishimust, on teised näidanud üles negatiivseid reaktsioone või isegi kiusamist. Matt on pidanud õppima, kuidas nende reaktsioonidega toime tulla ja oma enesekindlust säilitada.

Teda on joogatunnist välja visatud, sest teda peeti perverdiks, kellel on erektsioon. Iga päev mõtleb ta välja minnes, kuidas oma peenist varjata – näiteks ei kanna ta kasvõi supermarketisse minnes kunagi kitsaid teksaseid. 

Suhted ja intiimelu

Suhted ja intiimelu on samuti valdkonnad, kus Matt on pidanud kohanema. Tema suur peenis on tihti hirmutanud potentsiaalseid partnereid või tekitanud nende seas ebamugavust. Matt rõhutab, et avatud ja aus suhtlus on võtmetähtsusega, et tema partnerid mõistaksid tema unikaalset olukorda ja oleksid valmis sellega kohanema. Oma eelmise tüdruksõbraga lahkumineku üheks põhjuseks toob Matt samuti välja oma ihuliike mõõtmed – naise jaoks oli seks ebamugav. 

Kuigi mõned inimesed on huvitatud temast just tema erakordse peenise tõttu, püüab Matt leida partnereid, kes hindaksid teda eelkõige isiksuse ja iseloomuomaduste tõttu. Ta on õppinud, et tõelise ja tervisliku suhte aluseks on vastastikune austus ja mõistmine.

Avalikkuse tähelepanu

Matt Barr on saanud meedias palju tähelepanu, olles esinenud mitmetes intervjuudes ja telesaadetes. Kuigi see on toonud talle positiivse kuulsuse, on see ka avanud ukse arvukatele väärarusaamadele ja valearvamustele. Mees rõhutab, et kuigi tema suur peenis on osa temast, ei defineeri see teda inimesena.

Avalikkuse tähelepanu on pakkunud Mattile platvormi, kus ta saab jagada oma kogemusi ja aidata teisi, kes võivad sarnase probleemiga silmitsi seista. Ta loodab, et tema avameelsus ja ausus aitavad murda stigmasid ja eelarvamusi, mis on seotud kehakuvandite ja -eripäradega.

Tagasi üles