Mees, kes on maganud rohkem kui 500 naisega, avaldab oma šokeerivad tulevikuplaanid

Copy

Mees, kes ütleb, et on maganud enam kui 500 naisega, paljastas, miks ta ei plaani kunagi olla monogaamne. 23-aastane Los Angelesest pärit Anthony Alvarenga on olnud kaks korda abielus ja tal on neli last.

Kuid nüüd on Anthony otsustanud, et selline elu ja monogaamia pole tema jaoks. Parasjagu on tal kuus tüdruksõpra ja ehkki tema võib teiste naistega kohtuda, ei tohi tema tüdruksõbrad teiste meestega suhelda.

«Muidugi peavad nad mulle truud olema. See on minu tingimus – kui tal on veel kutte, siis see on läbi, meiega on kõik,» ütles ta. «Ma ei veedaks rohkem kui ühe öö või päeva naisega, kes räägib ka kellegi teisega. Inimesed võivad sellele viltu vaadata, aga see on minu elu ja kui naisel on mu enesetundest ükskõik, võib ta vabalt minna. Ta ei ole siin luku taga, vaid omal vabal tahtel.»

Anthony jättis kooli pooleli ja sai miljonäriks krüptoäri ajades ning aktsiate ja valuutaga kaubeldes. Nüüd on tal kolme miljoni euro väärtuses superautosid ja 1,5 miljoni euro eest ehteid.

Ehkki Anthony on oma karjääriga rahul, on tal minevikus olnud suhteprobleeme. Tema esimene abielu kestis kaks nädalat, teine paar kuud. Pärast lahutusi soovib Anthony keskenduda oma lastele, raha teenimisele ja edu nautimisele. Praegu käib ta väljas kuni neli korda nädalas ja kavatseb järgmise paari aasta jooksul magada rohkem kui tuhande naisega, vahendab UniLad.

«Olen minevikus paar korda monogaamses suhtes olnud ja mul pole kavatsust seda enam kunagi teha,» ütles ta. «Elasin kahe abieluga liiga palju läbi ja mõistsin, et see pole õige tee. See lõpeb alati ühtemoodi. Naised jäävad rasedaks ja ma armastan oma lapsi, kuid suhe variseb mõne aasta pärast kokku. Tunded kaovad ja naised lähevad liiga hulluks, nii et kogu see asi tundub ajaraiskamisena. Pigem teenin raha ja kogun mälestusi, kui kaotan selle aja suhtele, mis niikuinii sureb. Ja naised vaatavad minu poole. Paljud tüdrukud ei talu seda, mistõttu minu lähenemine töötab suurepäraselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles