TRAGÖÖDIA Naine suri vahukommide söömise võistlusel (3)

Naine
Copy

Kahe lapse ema kukkus kokku ja suri, kui osales vahukommide söömise võistlusel. Võistluse eesmärk oli mahutada suhu nii palju vahukomme kui võimalik. 37-aastane Natalie Buss lämbus, kui oli Beddau ragbiklubi rahakogumisüritusel seitse vahukommi suhu pistnud.

Üks naine publikust rääkis: «DJ luges, mitu vahukommi talle suhu läks. Ma arvan, et ta jõudis seitsmeni. Naine naeris samal ajal ja tundus, et ta tõmbas vahukommi kurku. Ühel minutil kõik rõõmustasid ja hõiskasid, teisel hetkel oli ta põrandal. See oli kohutav. Esmaabiandjad läksid appi ja keegi oli läinud vastas asuva kooli seinal oleva defibrillaatori järele.»

Kuid see ei aidanud – vahukommid olid tõkestanud Natalie hingamisteed. Tragöödia pealtvaatajad olid šokis, paljud pisarates.

LOE KA: Parameedik hoiatab: väikestele lastele ei tohiks ilmaski vahukomme anda

Korjandus oli klubi meeskonnale Bulldogs, kuhu kuuluvad alla kümneaastased lapsed, sealhulgas Natalie vanim poeg. Arvatakse, et võistluse korraldas kohalik meelelahutusettevõte.

Klubi ütles oma avalduses: «Laupäeva õhtul kaotasime väga kalli sõbra, keda jääme kurvalt igatsema. Terve kogukond on ahastuses nädalavahetusel toimunud õnnetuse pärast ja raske on hoomata kaotustunnet, mida inimesed tunnevad. Seda öeldes peame tunnistama, et meie kaotus kahvatub, võrreldes sellega, mida tunneb perekond, kes kaotas suurepärase naise, ema ja tütre. Klubi avaldab siirast ja südamlikku kaastunnet kogu perele, lähedastele sõpradele ja kõigile neile, keda see on nii rängalt mõjutanud – olete täna meie mõtetes.»

Politsei uurib tragöödiat, mis juhtus laupäeval veidi pärast kella 22.

Natalie töötas raamatupidajana finantsfirmas UHY Hacker Young koos abikaasa Elliottiga (40), kes on ettevõtte partner. Ettevõte ei soovinud juhtunut kommenteerida. Perekond ootab surmajärgse uurimise tulemusi, vahendab news.com.au.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles