ENNE JA PÄRAST Eestlanna näitab, mida näojooga temaga tegi

Naine
Copy
Kaidi Hunt
Kaidi Hunt Foto: Erakogu

Regulaarne ja korralik näomassaaž annab tõstva efekti ning kui seda hakata tegema juba varases nooruses, pole iluoperatsioone vajagi! Kas see on tõesti võimalik?

«Viimasel ajal on meedias kajastatud palju, et süstimine aitab kortsud eemaldada ja näo sileda hoida,» jagab näojooga treener Kaidi Hunt. «Julgen väita, et näojooga teeb ära sama töö ja rohkemgi veel, aga on absoluutselt ohutu ja loomulik viis noorendamiseks,» ütleb ta ausa arvamuse.

Loe ka: VAATA TULEMUST 〉 Kortsud saab sirgeks ka ilma operatsiooni ja kalli kreemita – eksperiment omal nahal

Kaidi sõnul annab näojooga kiired tulemused, sest juba pärast esimest näomassaaži on tunda, et näolihastega on midagi toimunud. «Nägu on rohkem toonuses ja märgatavaid tulemusi võib näha juba kolme nädalaga,» jagab ta saladust. Samuti lisab Kaidi, et näojoogaga mingeid tüsistusi ei kaasne ja midagi ei juhtu kui asi pooleli jätta.

Kui tihti näojoogat tegema peab?

Kaidi sõnul ei pea seda tegema hommikust õhtuni – piisab vaid mõnest minutist päevas ja paarist korrast nädalas, et saavutada suurepärane tulemus. «See on nagu tavaline trenn, mida me kehale teeme, aga kuna näolihased on väikesed, siis piisab vaid mõnest minutist meeldivast harjutuste tegemisest peegli ees ja kortsud hakkavad järk-järgult silenema ning toonus paranema,» ütleb ta.

Kaidi on enda sõnul näojoogaga tegelenud juba kolm aastat. Kuigi ta elab kiiret argielu ning ei jõua iga päev oma nägu mudida, on ta väljanägemine sellest hoolimata palju nooremaks ja säravamaks muutunud. 

Kaidi tulemus enne ja pärast.
Kaidi tulemus enne ja pärast. Foto: Erakogu

Vasakul fotol, kus Kaidi oli 42-aastane ja ei teadnud näojoogast midagi, oli tema nägu ja kael tunduvalt kehvemas seisus. Täna (paremal) näeb ta 47-aastasena välja väga värske ja pinguldatud nahaga.

Kaidi sõnul on näojooga lihtsam, valutum ja kindlasti ka soodsam alternatiiv ilusüstidele. Lisaks ei pea selleks kodus lahkuma – harjutusi saab teha telerit vaadates, õhtul näohooldusrutiini tehes, jalutades jne.

Näojooga sobib igas vanuses inimesele. Nooremana aitab see naha ainevahetust parandada, mis hoiab näonaha korras ja vähendab vistrike teket. Vanemas eas aitab parandada lihastoonust, siluda kortsukesi ja pehmendada juba olemasolevaid joonekesi. Lisaks aitab näojooga toetada kollageeni tootmist ja viib nahast mürke välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles