Ekspert: naised ei tohiks üldse duši alla pissida (2)

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

See ei ole šokeeriv avastus, et märkimisväärne hulk inimesi pissivad duši all. Tegelikult on eksperdid öelnud, et see on üsna hea viis vee säästmiseks. Kuid meestele on püsti pissimine loomulik erinevalt naistest. Seetõttu selgitab üks arst TikTokis, miks naised ei peaks duši all urineerima.

Dr. Alicia Jeffrey-Thomas ütleb, et selline väike harjumus, nagu näiteks duši all urineerimine, võib vanuse kasvades kahjulikke tagajärgi kaasa tuua. Jeffrey-Thomas selgitas, et meestel on eesnääre, mis toetab põit ja seega on nende jaoks püsti pissida normaalne. Seevastu naistel pole sellist tuge. Ta ütles: «Duši all pissides vaagnapõhjalihased ei lõõgastu.» Kui soovid jätkata duši all pissimist, võiksid kükitada.

Jeffrey-Thomas hoiatas ka selle eest, et külaskäigud tualetti võivad muutuda sagedasemaks. Seda tasub vältida, et põis harjub teatud signaale seostama pissimisega – näiteks veesolinat.

Duši all pissimine võib praegu tunduda ebaoluline, kuid Jeffrey-Thomase sõnul on need väikesed harjumused, mis aitavad kaasa meie üldisele põiefunktsioonile. Seega, kui sa ei taha vanemaks saades püksi pissida, võiksid lõpetada duši all urineerimise, kirjutab OhMyMag.

@thepelvicdancefloor Reply to @gwas007 why you shouldn’t pee in the shower (probably part 1 of multiple?) #learnontiktok #tiktokpartner ♬ Similar Sensation (Instrumental) - BLVKSHP

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles