KAS OLEKSID OSANUD ARVATA? Üllatav põhjus, miks Keni osatäitjaks Barbie filmis valiti just Ryan Gosling

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Ryan Gosling.
Ryan Gosling. Foto: Fred Duval/Shutterstock

Selle üle, et Kanadast pärit näitleja Ryan Gosling sobib suurepäraselt Keni osatäitjaks selleaastasesse hittfilmi Barbie, ei ole vist küll kellelgi kahtlust. Kuid, kas oled mõelnud miks seda rolli kutsuti mängima just Ryan Gosling? Filmi kaasprodutsendil ja ühtlasi Barbie osatäitjal Margot Robbiel on selleks põnev ning ootamatu selgitus.

Meediaga vesteldes meenutas Margot, et nägi aastaid tagasi Internetis levivat video Goslingist, kes proovis tänaval puhkenud tüli lahendada.

Margot ütles oma kaasnäitleja kohta järgmist: «Sina, Ryan, ei ole võtteplatsil ega midagi. Sa sekkud, kui kaks inimest lähevad omavahel tülli ja hakkavad jõudu kasutama. Sa tuled sellesse tülisse sisse nagu kangelane, kes päästis päeva ja mille tagajärjel läks Internet hulluks. See viraalne video andis mulle kinnitust.» Ta lisas: «Ma nägin seda videot ja arvasin, et ta peab olema hea mees. Ja Keni peab mängima hea mees, sest filmi hakkab lavastama naisrežissöör — mõnele filmistaarile ei pruugi see meelepärane olla. Olge kindel oma mehelikkuses, et minna Barbie-sõidule nii, nagu Ryan tegi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles