Michelle Pfeifferi viis nippi, et püsida 65-aastaselt supervormis

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer Foto: Shutterstock

Legendaarne näitlejanna Michelle Pfeiffer on oma unustamatute rollidega filmisõprade südametes. Lisaks näitlejatalendile on kaunis naine kadestamisväärselt heas füüsilises vormis.

Michelle Pfeiffer ei ole lihtsalt kleenuke naine, vaid heas vormis ja toonuses. 65-aastasena näeb ta välja veatu, kuid teeb kõvasti tööd, et püsida terve ja oma passis kirjas olevat vanust trotsida. «Mul ei ole võlukuuli. Ma teen vormis püsimiseks tööd ja näen vaeva.»

Ta paljastab veebiportaalis Eat This Not That viis näpunäidet, mille toel ta ennast vormis hoiab.

1. Cayenne'i pipar toitudes 

Pfeiffer jagas üht tervislikku näpunäidet oma 2,9 miljoni Instagrami jälgijaga ja paljastas, et puistab oma avokaadovõikule Cayenne'i pipart. Tuline vürts sisaldab kapsaitsiini, mis kiirendab veidi ainevahetust ja aitab põletada mõned lisakalorid.

2. Vähe alkoholi 

Pfeiffer armastab nautida klaasikest veini, kuid annab endale aru, et tehes seda kaamerate ees, ei näe ta juba tarbides hea välja. Lisaks on alkoholis tühjad kalorid, mis lisavad kilosid, mitte ei soodusta nende kaotamist.

3. Ta sööb hommikusööki 

Seda toidukorda Pfeiffer vahele ei jäta. Hästi tasakaalustatud hommikusöögi söömine annab kütust, et alustada hommikut energiliselt ja ajujõuga, mida vajad ülejäänud päeva jooksul tervislikumate valikute tegemiseks.

4. Ta eelistab kala 

Kala on ekspertide sõnul suurepärane valguallikas, mis võib vähendada ka teatud haiguste riski. Eriti rasvased kalad sisaldavad oomega-3-rasvhappeid, mida seostatakse südame-veresoonkonna haiguste riski vähenemisega ja kognitiivse funktsiooni paranemisega. Samuti on neil põletikuvastane toime.

5. Tasakaalustatud toitumine

Pfeiffer küll jälgib enamasti hoolega, mida suhu pistab, kuid vahel harva ei keela endale ka magusaga patustamist. Naine on mõnikord Instagramis jaganud, kuidas sõi äsja ära paki küpsiseid või küpsetas iseendale rammusat kirsipirukat. Tasakaal ja mõõdukus on olulised, sest enda maiustest ilmajätmine võib kaasa tuua jojo-kaalukõikumise. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles