VEEL KAUNIM! Endine tennise esikaunitar Maria Šarapova on fännide meelest tundmatuseni muutunud (1)

Naine
Copy
Tennisist Maria Šarapova
Tennisist Maria Šarapova Foto: Reuters / Scanpix

Endine Wimbledoni tšempion ja tennise üks esikaunitare Maria Šarapova on pärast reketi varna riputamist pisut oma välimust muutnud ja näeb harjumatult teistsugune välja. 

Venelannast Maria valiti korduvalt maailma seksikamate sportlaste hulka. Lisaks meeletult edukale tennisekarjääriga osales ta ka paljudes reklaamikampaaniates ja oli aastatel 2006–2016 planeedi enimtasustatud naistennisist. 

Tema tennisekarjäär sai peatumatu hoo sisse aastal 2004, kui ta vaid 17-aastasena alistas Wimbledonis Serena Williamsi. Forbesi andmetel kogus ta oma 19-aastase karjääri jooksul rohkem kui 350 miljonit dollarit, millest umbes 300 miljonit dollarit teenis ta tenniseväljakul. 33-aastaselt lõpetas ta oma karjääri, kui kaotas Austraalia lahtistel esimese ringi. 

Tennisekarjääri ajal alati blond Šarapova on nüüd oma välimusega veidi enam eksperimenteerima hakanud ja fännid on sellega ülirahul. Nad nimetavad 36-aastast Mariat tõeliseks jumalannaks, kes näeb üha kaunim välja. Suure välimuse muutuse taga on tegelikult vaid uuenenud juuksevärv - Maria on otsustanud blondid kiharad brünettide salkude vastu vahetada. 

Muutuse tegi naine juba mõnda aega tagasi, kuid fännid imestavad siiani tema sotsiaalmeedia kontol, et ei tunneks Mariat esmapilgul äragi. 

Kuidas sulle Maria tume juuksetoon meeldib? 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles