Marju, puu- ja köögivilju tasub üldse rohkesti süüa. Mis on aga mustikate võlu? See, et oma hapuka maitse tõttu sobivad nad igasugu roogadesse. Mitte ainult koogikaunistuseks ega piruka sisse, vaid ka salatisse, liha kõrvale ja hautistesse.
Läätsed, oad ja kikerherned on suurepärased kiudainete allikad, mis aitavad alla võtta ja rasvarakke tühjendada, nii et tselluliit muutub tagasihoidlikumaks.
Pirnid on üks kõige kiudaineterikkamaid puuvilju. Tükelda salatiks, määri maapähklivõiga või pane pudrule.
2014. aastal ajakirjas Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics avaldatud uuringus selgus, et neil, kes söövad regulaarselt lehtköögivilju, oranže ja kollaseid köögivilju, on vähem vistseraalset rasva.
Ehkki küllalt kaloririkas, näitavad uuringud, et avokaado on kaalulangetaja sõber.
Seened on taimeriigi liha ning neid võib lisada roogadesse, et laiendada maitset, kuid süüa lahjemalt.
See pole mõistagi mingi toit, kuid vesi aitab tselluliiti vältida.
Üldtuntud kaaliumiallikas banaan kontrollib turseid. Kui soolase toidu tõttu peab keha vedelikku kinni ja keha läheb paiste, on ka tselluliit silmatorkavam.
Ka maguskartulis on rohkesti kaaliumi, kirjutab eatthis.