ÜLLATAV NIPP Niimoodi saad punetavast vistrikust kohe lahti

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

See ei saa olla tõeliselt tähtis üritus, kui just selleks ajaks suur punane vistrik pead välja ei pista. Kuigi see on tüütu, peegeldab see sageli lihtsalt su emotsionaalset ja/või hormonaalset heaolu. Hea uudis on aga see, et punetust on võimalik sekunditega kõrvaldada. TikTokis levib üllatav nipp.

Optometrist Carly Rose selgitab hiljutises TikToki videos, miks silmatilkade kasutamine toimib ka põletikuliste vistrike puhul. Nipp on iseenesest lihtne: pigistad natuke silmatilku vatipadjale ja hoiad seda punni vastas – ära hõõru, sest siis vistrik ärritub.

@doctorrose #stitch with @bree martin #lumify #lumifyeyes #lumifyeyedrops #learnontiktok ♬ original sound - Dr. Rose

Loomulikult see töötab, sest silmatilkade toimeained ahendavad veresooni, mis omakorda vähendab punetust. Märkida tuleb siinkohal aga seda, et see vaid parandab ajutiselt punni välimust, mitte ei ravi seda.

LOE KA: ÕÕVASTAV 〉 Naise paistes silmalaust vingerdas välja limane parasiit

Samuti ei tohiks seda teha iga päev, sest aja jooksul selle mõju kahaneb. Kui punn on toimeainega harjunud, võib see aga veelgi punasemaks muutuda. Kõik see tähendab seda, et kui enne tähtsat üritust tervitab sind peeglisse vaadates üüratu punetav vistrik, aitavad silmatilgad punetust vähendada. Võta silmatilgad üritusele kaasa, juhuks kui punetus peaks tagasi tulema, kuid ära tee sellest regulaarset sammu oma nahahooldusrutiinis.

LOE KA: TÄIELIK ŠOKK | 13-aastane tüdruk kaotas kodus juukseid värvides ühest silmast nägemise

Lõpetuseks ravi vistrikku järeleproovitud meetoditega, näiteks salitsüülhappega nahahooldustooted aitavad punnide vastu, vahendab mindbodygreen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles