Dolly Parton avaldas saladuse, kuidas ta 77-aastaselt supervormis püsib

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Dolly Parton andis hiljuti välja uue albumi ja käis selle tarbeks Londonis intervjuusid andmas. Seal avaldas 77-aastane Parton saladuse, kuidas ta on terve elu suuremate jõupingutusteta vormis püsinud – tuleb välja, et selles polegi midagi keerulist.

Küsimuse peale, kuidas kantrimuusikastaar nii nooruslik välja näeb, oli Dollyl vastus varnast võtta. «Ma teen veidi trenni, käin heade arstide juures ja tarbin vähese süsivesikusisaldusega tooteid,» sõnas naine.

Siiski tunnistas Parton, et trenni ta just ülearu ei tee. «Ausalt öeldes ma vihkan trenni, nagu vihkasin ka koolis käimist,» avaldas lauljatar. See-eest jälgib Dolly enda toitumist ja püüab süüa nii vähe süsivesikuid kui võimalik. «Mõnikord luban endale midagi maitsvat ja ebatervislikku ka, aga siis teen pärast kükke,» naeris Dolly.

Lauljatar viibis eile Londonis, et reklaamida oma uut albumit «Rockstar», mis on tema esimene rokiplaat. Album on valminud koostöös teiste maailmakuulsate muusikute, näiteks Lizzo, Paul McCartney ja Elton Johniga, vahendab Daily Star.

Kuigi naisel on ilmumas uus album, ei ole tal plaanis veel niipea tuurile minna. Naine lisas: «Põhjus, miks ma praegu tuurile ei lähe, on see, et ma ei taha kodust eemal olla.» Dolly avaldas, et soovib veeta aega kodulinnas Nashville’is oma kalli abikaasaga, sest vanust on juba üksjagu, aga ühiseid plaane on veel palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles