LAHENDUS PEITUB VOODIS Kahe lapsega paar avaldas lihtsa nipi, kuidas nad tülitsemisest hoiduvad (1)

Naine
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Chloe Szepanowski ja Mitch Orval on suhtes olnud kaheksa aastat ning neil on kaks ühist last. Hiljuti paljastas paar, miks nad mitte kunagi voodit ei jaga ja seetõttu ülimalt õnnelikus suhtes on.

24-aastasel emal Chloel on Instagrami konto, kuhu ta postitab enda pere tegemistest avameelseid fotosid ja videoid. Paarikest jälgib sotsiaalmeedias üle 600 tuhande jälgija just seetõttu, et naine jagab enda elusündmusi ausalt ja ilustamata. Mõni aeg tagasi tunnistas naine, et ta pole oma elukaaslasega juba aastaid samas voodis maganud. Pereema sõnul on selleks lihtne põhjus: kuuldavasti magab tema kaaslane Mitch nagu koer. Selle asemel, et siplemise ja norskamise asemel tülli või koguni lahku minna, on paar otsustanud enda unetunnid täis saada eraldi voodites.

Küll aga lisas pereema, et nende pojad magavad temaga sageli samas voodis, sest nähtavasti pole nad pärinud oma isalt kalduvust magada nagu koer.

Szepanowski, kes on kaheaastase Arti ja üheksakuuse Sunny ema, tunnistas, et nende elu pole nii täiuslik, kui sotsiaalmeedias paistab. Ühe jälgija küsimuse peale, kuidas on muutunud Chloe ja Mitchi omavahelised suhted pärast laste saamist, vastas naine ausalt, et need pole enam kordagi täiuslikud olnud. Chloe lisas: «Me vaidleme tihti, hoiame distantsi ja ta magab enamiku öödest diivanil.» Siiski tõdes naine, et nende suhe päris lakooniline ei ole: «Kui saame parasjagu hästi läbi ja meil on öösel aega, vaatame mõnda sarja, teeme teineteisele massaaži või käime vannis.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles