Mees: mul on kõrini, kuidas 25-aastane kasupoeg kodus käitub

Naine
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

52-aastane mees jagab lugu sellest, kuidas tema 25-aastane kasupoeg endiselt kodus elab ja nagu tõeline kuninga kass käitub. Mees tunneb, et ta ei taha oma naisega sellepärast pidevalt tülitseda, kuid kodune olukord ei saa enam vanaviisi jätkuda. 

Mees jagab, et on oma naisega koos olnud seitse aastat ning neil on fantastiline suhe... kui see üks probleem välja arvata.  

Loe ka: HALE LÕKS | Randa seksima meelitatud mees: ma ei usalda enam ühtegi naist

«Mul on oma naise laisast pojast juba mõõt täis, kes meie peal lihtsalt liugu laseb,» ütleb 52-aastane mees ärritunult.

Perepoeg on 25-aastane, kuid elab endiselt kodus ja töötab ainult osalise tööajaga. Kasuisa sõnul peavad nad tema järelt pidevalt koristama ja nõusid pesema. Asjast rääkimine pole tulu toonud, vastupidi, see on hoopis tuliste vaidlusteni viinud ning mehe sõnul suhteid naisega kahjustanud.

Loe ka: TÄIELIK PÕRGU | Isa: pärast seda, kui poja pruut meile kolis, ei saa siin enam elada

«Alati, kui ma üritan temaga tema pojast rääkida, läheb ta kaitsesse ja me tülitseme,» selgitab mees. Naisel sõnul reageerib mees tugevalt üle ning ta väldib temaga neist asjust rääkimist. Kasuisa tunnistab, et ta ei saa kasupojaga hakkama, aga ta ei taha lisaks kõigele veel ka naisest ilma jääda. 

The Suni terapeut Deidre lohutab meest ja ütleb, et kasuvanemaks olemise juures on alati väga keeruline läbirääkimisi pidada.

«Pead oma naisega rääkima ja selgitama, kui palju see sind häirib. Arutage, kas olukorras on ruumi kompromissidele. Perepoeg peab aru saama, et oma nõud ja segadus tuleb tal endal koristada,» soovitab terapeut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles