Celine Dion tühistas halvenenud tervise tõttu kogu tuuri: mul ei ole teile häid uudiseid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kanada laulja Celine Dion
Kanada laulja Celine Dion Foto: Celine Dion/Reuters/ Scanpix

Kümned hitid maailmakuulsaks laulnud hõbehäälne lauljatar Celine Dion tegi valusa avalduse. 

Celine Dion teatas reede hommikul Twitteris, et jätab ära oma Courage'i maailmaturnee. Turnee pidi toimuma kuni 2024. aastani Euroopa suurlinnades, näiteks Londonis, Prahas ja Amsterdamis.

2022. aastal alanud tuur lükati osaliselt edasi just Dioni tervise tõttu. 2022. aasta detsembris avaldas ta, et tal on diagnoositud üliharuldane ja ravimatu neuroloogiline haigus. Sümptomiteks on jäikus lihastes, nii ülakehas, kätes, kui jalgades. Lihaste jäikus ja krambid mõjutavad muu hulgas ka tema häälepaelu. 

Tervislik seisund ei lubanud tal enam esineda ja ta kinnitas, et üle kõige laulmist ja oma fänne armastava inimesena teeb ta läbi kõigepealt ravikuuri, et laval endast maksimum anda. «Ma töötan kõvasti, et oma jõudu taastada,» ütles ta. «Kõige parem on esinemised ajutiselt edasi lükata, kuni olen tõesti valmis uuesti lavale tagasi tulema.»

Lauljanna alustas oma postitust südantlõhestavate sõnadega: «Mul on väga kahju, aga pean teile järjekordse pettumuse valmistama.» Vapper lauljanna ei jäta samas kinnitamata, et ei anna iial alla ja teeb kõvasti tööd, et saaks edasi esineda. 

Pileti soetanud fännidele makstakse piletiraha tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles