New York Post kirjutas hiljuti, et Rupert Murdoch abiellub taas. 92-aastane meediamagnaat plaanib suve lõpus pulmi 66-aastase Ann Lesley Smithiga. See on juba tema viies abielu.

Siinkohal võiks vahest meenutada, et üks neist viiest oli eesti päritolu Anna Maria, kellega Rupert Murdoch elas koos 31 aastat. Pärast lahutust peeti teda üheks rikkamaks naiseks. Kolm Murdochi impeeriumi pärijat on lapsed Anna Mariaga.

Eesti Vabariigi algusaastail elas Tõstamaa ja Seliste vahel Tõlli küla Tõrvanõmme talus ettevõtlik noor rätsepmeister Jakob, kes igatses suurt maailma näha. Kui Pärnus hakati ehitama Suursilda, munsterdas noormees end sinna tööle. Peagi tekkis juhus lasta end värvata ühele välismaa laevale ja läinud noormees oligi. Jõudnud Šotimaale, selgus, et puhkenud sõja tingimustes polnud enam võimalik kodumaale tagasi pääseda.

Jakobist sai väikese Glasgow' eeslinna Kirkintillochi elanik. Äraelamiseks tuli tal uuesti meelde tuletada oma rätsepaoskused. Iga päev viis tee noormeest mööda tagasihoidlikust keemilise puhastuse ärist, mille akna taga toimetas noor ja kena neiu. Pilkude vahetamine muutus lõpuks nii tuliseks, et Jakob palus Sylvia Irise isalt tema kätt. Paari mindi katoliku kirikus, sest tütarlaps oli just seda usku. Kuna Šotimaal ei osanud keegi kirjutada ja hääldada perekonnanime Tõrv, kirjutati kirikukirjadesse – Torv.