Maria Solange on imekaunis eestlanna, kes teinud säravat karjääri teletähe, näitleja ja modellina. Itaalias on ta märksa tuntum kui siin ja pole ka ime – Eestis pole ta andnud ainsatki intervjuud! Postimees Naisel avanes ainulaadne võimalus kaunitariga juttu ajada.

Maria Solange saabus Italiast taas Eestisse spetsiaalselt selleks, et astuda modellina lavale täna õhtul toimuvas suurejoonelises  «Trinity» moeetenduses ning kanda Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanni loomingut.

Maria ei saabu Tallinna mitte juhuslikult. Selle taga, et ta täna õhtul kruiisiterminalis Embassy of Fashioni moetalentide loomingus lavale astub, on terve suur, ilus ja eriline lugu.

«Tegelikult ma ei ole mitte kunagi tahtnud Eestis intervjuusid anda ega ennast esile tuua,» tunnistab Maria tagasihoidlikult naeratades. «Ma ei hakanud modelliks sellepärast, et oleksin ennast kunagi ilusaks pidanud, aga mind paelus see kunstiline, loominguline protsess nii väga. Minu silmis on mood, kunst ja looming kõik koos. Ja sealt tuli kuidagi loomulikku rada edasi näitlemine ja modellitöö.»

Kommentaarid
Copy