Naine soovis oma lõualotist tätoveeringu abil vabaneda, aga kas tulemus oli seda väärt?

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kas tulemus on hea?
Kas tulemus on hea? Foto: @yourfriendthewitch TikTok

Topeltlõug on iluviga, mis põhjustab palju meelehärmi ja sellest on väga keeruline vabaneda. 

Ei allu lõuaalune pekivolt ja lõtvunud lihased dieedile ega näo võimlemisele. Ilusüstid aitavad vaid teatud määral ja kirurginuga ei ole paljudele kättesaadav ning tundub radikaalse lähenemisega. 

Seega on arusaadav, et lotist vabanemiseks mõeldakse välja igasuguseid meiginippe, mis loovad illusiooni sihvakast ja graatsilisest kaelajoonest. 

Suunamudija Brooklyn Elizabeth, TokTokis hüüdnimega @yourfriendthewitch, võttis aga ette päris ekstreemse otsuse ning lasi oma kaela tätoveeringuga katta, et lotti optiliselt peita. 

Kas tulemus oli seda väärt? 

@yourfriendthewitch Now it’s just ✨Decorated✨ #fyp #foryou #trending #foryoupage #tattoos #throattattoo #throattattoos #tattooedwomen #alt #alttiktok #bigmouth ♬ Big Mouth Season 5 - Nick Kroll

Otseselt mitte. Blogija postitas video, milles näitas kõigepealt oma kena abstraktse mustriga tätoveeringut. Siis esitas ta oma vaatajatele küsimuse ja lasi neil arvata, kas lott on kadunud. «Ei, see on alles, ma lasin selle lihtsalt kaunistada,» naeris naine mõrult, näidates oma rinnale surutud lõua ja endiselt nähtavat lõuavolti. 

Kas sina oleksid valmis millegi nii ekstreemsega nagu seda on tätoveering, et mõnd iluviga peita? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles