SELLINE VÕIB VÄLJA NÄHA MADDIE Esimest korda astus avalikkuse ette Madeleine'i õde Amelie McCann (1)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
16 aastat tagasi kadus Portugalis kolmeaastane Madeleine McCann
16 aastat tagasi kadus Portugalis kolmeaastane Madeleine McCann Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Amelie oli vaid kaheaastane, kui temaga samast hotellitoast kadus tema õde Madeleine McCann. 

Kolmeaastane Madeleine McCann kadus 2007. aasta mais, kui tema ja ta kahesed kaksikõde ja -vend magasid perekonna hotellitoas. Vanemad oma sõpradega einestasid kõrvalasuvas restoranis ja kontrollisid lapsi iga poole tunni tagant. Õhtul kella kümne paiku avastas ema Kate õudusega, et Madeleine on jäljetult kadunud.

LOE JUURDE: Madeleine McCanni ema paljastas saatusliku õhtu kohta uue info 

Amelie ja tema kaksikvend Sean olid tragöödia ajal kaheaastased. Varem pole kumbki nendest avalikkuse ette astunud, kuid eile, 3. mail, Madeleine'i kadumisest 16. aasta möödumisel, tegi Amelie avaliku ülesastumise. Seani mälestussündmusel ei olnud. 

Amelie süütas oma õe ja teiste teadmata kadunud laste mälestuseks küünla ning lausus: «See, et me siin kõik koos oleme, on väga ilus ja südamlik, kuid tegu on väga kurva sündmusega.» 

See on esimene kord üle 16 aasta, kui 18-aastast ülikooli pürgivat Ameliet on avalikult nähtud. See annab DailyMaili andmetel aimu ka sellest, milline võiks täna välja temast aasta vanem õde Madeleine. 

Pikkade blondide juustega Amelie oli mälestussündmusel koos oma ema ja isa Kate ja Gerryga. Vanemad süütasid küll ka küünla, kuid üritusel sõna võtta ei soovinud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles