PILDID 64-aastane ideaalses vormis naine tõmbab noorte meeste tähelepanu

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Uskumatult heas vormis 64-aastane Lesley Maxell on tuntud selle poolest, et ta jagab sotsiaalmeedias nõuandeid toitumise ja treeningute teemal. Nüüd aga teatas naine oma jälgijatele, et muudab enda elustiili veelgi ekstreemsemaks, et oma musklis keha kasvatada, kirjutab Daily Star.

Austraallanna ütles oma Instagrami jälgijate poole pöördudes, et ei kavatse oma tugeva keha kasvatamist lõpetada ning suurendab treeningute intensiivsust. Selleks, et kehale rohkem jõudu anda, kavatseb ta ka varasemast enam sööma hakata. Naine sõnas, et talle meeldib, kuidas trenn ja õige toit muudavad inimese kehakuju ja tervist märgatavalt.

Maxell julgustab kõiki inimesi olenemata vanusest oma keha kallal töötama. Ta teab, et iga inimene on võimeline oma keha tugevamaks arendama ning suuremad füüsilised pingutused mõjuvad kehale hästi. Oma sõnumit illustreeris eakas naine pildiga enda toonuses kehast. Lisaks keha treenimisele hoolitseb naine selle eest, et ta oleks alati säravalt meigitud ning stiilselt riietatud.

Ettevõtlik naine on komplimentidega harjunud ning on varemgi tunnistanud, et tema keha äratab paljude meeste tähelepanu. Maxell on ka paljastanud, et näiteks 18-aastased poisid on üritanud tema südant võita. Naisele on selline tähelepanu meeltmööda ja ka noored austajad ei ole talle tüliks. Ta tunnistab, et tema arvates on vanus vaid number ja kõik tema partnerid on olnud temast nooremad. Nende hulka kuulub naise endine abikaasa, kes on temast 13 aastat noorem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles