SUUR GALERII Tartu kõige kaunimad naised õitsesid kevadest pakataval peol

Naine
Copy

Ülimenukas Vapiano Ladies Night tõi 12. aprillil Tartusse kokku hulgaliselt imeilusaid naisi. Nagu ikka, võeti naised vastu kihiseva tervitusjoogiga ja seekord oli peo teemaks «Kevade eri». Heida pilk meie säravasse galeriisse ja vaata, kas leiad mõne tuttava!

Seekordsel legendaarsel üritusel hoolitses muusikalise etteaste eest võrratult kaunis Karmel Üksvärav, kes pani külalistel jala tatsuma, aga esitas ka edetabeleid vallutanud ballaade. Oli palju äratundmisrõõmu ja nii mõnigi oli hääle soojaks teinud ning laulis kaasa.

Loe ka persoonilugu: Eesti muusiku aus ülestunnistus: kui tahan olla kuulus artist, siis ma pean kaalust alla võtma ja...

Karmel Üksvärav.
Karmel Üksvärav. Foto: Sille Annuk

Peomeeleolu tõmbas käima naiste poolt palavalt armastatud Juhan Krull, kes korraldas peolistele elevust tekitava õnneloosi.

Foto: Sille Annuk

Rõõmu jagus veelgi – igat peokülalist ootas üllatusi täis kingikott, mille pani välja Apotheka Beauty. Seekord oli esindatud IDUN Minerals – Rootsi ilubränd, mille alus on ülipuhastatud mineraalid. Ka Confidol oli külalistele midagi erilist varuks!

Vapiano Ladies Night Tartus.
Vapiano Ladies Night Tartus. Foto: Sille Annuk

Vapiano hellitas ülimaitsva erimenüüga ja mõnusa mulliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles