TÕDE VÕI VALE? TikToki kasutajad väidavad, et see puuvili on imerohi kõhuhädade vastu

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Populaarse TikToki trendi järgijad väidavad, et see eksootiline vili vabastab kõhukinnisusest. Videoplatvormi kasutajate sõnul toimib kollane draakonivili loodusliku lahtistina.

Teemaviitega #yellowdragonfruit tähistatud videoid on alates veebruarist vaadatud üle 100 miljoni korra. Kasutajad näitavad, kuidas nad vilja lahti lõikavad ja söövad sisemist valget osa ja seemneid.

Kas tõepoolest polegi muud vaja, kui osta seda ilusat vilja ja enam kunagi pole suurema hädaga muret? Eksperdid ütlevad aga, et kollane draakonivili ei erine mistahes teisest kiudainerikkast puuviljast. Just puuviljas leiduvad kiudained on need, mis panevad inimese kempsu tõttama. Kiudained annavad väljaheitele mahtu ja pehmendavad seda, nii et sel oleks lihtsam oma teed minna. Liiga palju kiudaineid jällegi tekitab puhitust, gaase ja – no tänan väga – kõhukinnisust või -lahtisust.

Trend sai alguse veebruaris, kui kasutaja Halley Kate postitas video sellest, kui maitsev on kollane draakonivili. «See on üks kõige maitsvamaid puuvilju, mida ma kogu oma elu jooksul olen söönud,» ütles Kate.

@halleykate

SO GOOD

♬ original sound - halley

Paar päeva hiljem postitas ta veel ühe video, kus kiitis, et kollane draakonivili oli tema seedesüsteemi täielikult puhastanud. «Ma ütlen teile: minu kehas ei ole enam midagi,» hooples Kate. «Seemnetes on nii palju kiudaineid, et see on nagu looduslik lahtisti.»

@halleykate ♬ original sound - halley

Eksperdid soovitavad aga süüa mitmesuguseid kiudainerikkaid toiduaineid, et saaks täidetud oma igapäevase toitainete vajaduse, vahendab Daily Mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles