Maailma kõige identsemad kaksikud käivad koos duši all ja jagavad isegi peikat

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

Austraallased Anna ja Lucy DeCinque on tuntud kui maailma kõige identsed kaksikud. Nad jagavad kõike – alates oma 39-aastasest elektrikust poiss-sõbrast Ben Byrne'ist kuni riiete ja tohutu voodini.

Kaksikud väidavad, et nad lähevad ärevaks, kui nad on üksteisest eemal kasvõi mõned sekundid, mistõttu nad käivad koos tualetis ja duši all. Lisaks on kulutanud nad 20 000 eurot plastilisele kirurgiale, et veelgi sarnasemad välja näha. Annal ja Lucyl on huuled suuremaks süstitud, rinnad opereeritud, näotätoveeringud ja muud protseduurid tehtud.

Selle aasta alguses suundusid nad koos hambaarsti juurde, et nende hambad oleksid täpselt ühesugused. Annal ja Lucyl eemaldati mõlemal hammas – ja fännid kahtlustavad, et võib-olla polnud neil mõlemal seda sugugi vaja.

Jagavad poiss-sõpra

Õed leidsid tõelise armastuse elektrik Ben Byrne'iga, kui nad teda samal ajal suudlesid. Nende suhtes pole kunagi olnud armukadedust, kuna neid koheldakse võrdselt, väidavad õeksed. Ben suudleb alati neid mõlemaid – see on olnud reegel juba esimesest päevast peale. Kolmik on koos olnud üle kümne aasta. Neile teeb tuska, et neil pole võimalust suhet abiellumisega ametlikuks muuta, vahendab Daily Star.

«Kui saaksime, abiellume Beniga,» on kaksikud rääkinud. «Me peaksime saama abielluda sama mehega, see ei tohiks olla keelatud.»

Plaanivad ka beebit

Anna ja Lucy on püüdnud samal ajal rasestuda, kuid sellega on raskusi. Nad käisid hiljuti viljatusspetsialisti jutul, kes ütles, et võimalus neil mõlemal samal kuul rasestuda on üks 36-st. Teisiti nad aga ei taha. «Saan rabanduse mõeldes, et Anna on rase ja mina mitte. Eelistaksime korraga rasedad olla,» ütles Lucy.

Eraldi olles tabab ärevus

Õdedel on raske lahus olla, isegi sekundiks. «Kui ta tualetti läheb, lähen ma temaga kaasa; kui ta läheb duši alla, lähen kaasa,» rääkis Anna. «Me pole kunagi lahus. Ma arvan, et me ei suudaks funktsioneerida üksteiseta. Meil on üksindusahistus. Oleme üksteisega seotud.»

Lucy lisas: «Me mõtleme üksteisest kui samast inimesest. Me ei saa kunagi lahus olla.» Neid on oma identideedi puudumise eest kritiseeritud, kuid õed ei lase end sellest häirida. «Inimestel võib olla oma arvamus, kuid lõppude lõpuks ei tee me kellelegi haiget. Olen selle ilusa suhte üle uhke,» avaldas Lucy.

Kus kaksikõed töötavad?

Anna ja Lucy töötavad sisuloojatena. Nad teenivad raha sotsiaalmeediasse postitades ja telesaadetes käies. Kui nad peaksid aga kunagi minema regulaarsele tööle, nõuaksid kaksikud koos töötamist. «Peaksime leidma tööandja, kes mõistaks meie sidet, aktsepteeriks ja mõistaks meid ning kuidas me töötame. Me töötame hästi meeskonnana, toimime meeskonnana. Me ei tööta eraldi, meil on arstitõend, et me ei saa lahus olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles