VAATA PILTE! Staarkokk Jamie Oliver pidas nädalavahetusel maha üllatuslikud pulmad

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Telekokk Jamie Oliver
Telekokk Jamie Oliver Foto: SWNS/ScanPix

47-aastane Briti telekokk ja paljude raamatute autor Jamie Oliver abiellus lihavõtete nädalavahetusel teist korda oma viie lapse ema Joolsiga. 

Telekokk Jamie Oliver jagas Instagramis valikut pilte, kus õnnelik paar Maldiividel oma abieluvannet uuendas. 

Jools kandis imeilusat õlgu paljastavat pulmakleiti, mida kaunistas pikk lõhik. Altari ette saatis teda paari 12-aastane poeg Buddy. Ema ja poeg kõndisid käest kinni mööda liivast vahekäiku palmiokste all Jamieni. Telestaar nägi oma helesinises ülikonnas väga nägus välja, idüllilist rannapulma meeleolu lisas pintsakureväärile kinnitatud lilleõis ja lahtise kaelusega valge särk. 

Jamie on oma tähtsast päevast pilte jagades üliõnnelik ja kinnitab, et tegu oli imelise päevaga. Seitsmeliikmeline pere lausa pakatab piltidel õnnest. 

Oma postituse saatetekstis kirjutas Jamie: «Hommik! Mina ja Jools abiellusime uuesti! Jah, pärast 23 aastat koos olemist arvasime, et on eriline ja sobiv hetk tähistada oma pulmavande uuendamist, enne kui lapsed pesast välja hakkavad lendama.»

Ka paari esimene pulm oli väga privaatne. Nad hoidsid paparatsod pisikesest külakirikust eemal ja hoidsid kaunid hetked vaid kõige lähedasemate jaoks. Idüllilised Maldiivid valisid nad taasabiellumise kohaks seetõttu, et on ammu sinna minekust unistanud ja see tundus abiellumiseks ideaalselt romantiline. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles