VIDEO ⟩ Vaata, kuidas mees teeb 20 000 istessetõusu poole tunniga

Naine
Copy

45-aastane Bryan Johnson on alustanud intensiivset – ja kallist – eksperimentaalset meditsiinilist programmi, mille eesmärk on pöörata vanus tagasi. Ta on sellele kulutanud kaks miljonit dollarit ja paljastas nüüd erilise masina, mille abil saab ta teha 20 000 istessetõusu poole tunniga.

Johnson väidab, et Blueprinti projekt on andnud talle 18-aastase kopsud ja füüsilise vormi. Johnson töötab koos 30 arstist koosneva meeskonnaga, kes jälgib tähelepanelikult tema füüsilist vormi ja iga kehaosa, et kella tagasi keerata. Kuid oma bioloogilist vanust tagasi pöörata ei ole lihtne ülesanne.

Kava kohaselt teeb Johnson iga päev vähemalt tund aega trenni, sealhulgas on kolm kõrge intensiivsusega treeningut nädalas. Üks osa tema treeningust on see, et ta kasutab loo juures olevas klipis näha olevat masinat, mis tema sõnul mõjub kehale nii, nagu ta oleks teinud 20 000 istessetõusu poole tunniga.

@_bryan_johnson_

This machine is the equivalent of 20k sit-ups in 30 mins. Full protocol on my profile

♬ original sound - Bryan Johnson

«Tunne on selline, nagu see rebiks mul kõhu küljest,» kirjeldas Johnson videos, mis tunne on seda masinat kasutada. «Arvasin, et mu lihased on pärast kohutavalt valusad, aga tegelikult ei ole. See on üllatav,» lisas ta, kui masina küljest valla pääses. «Aga ma ütleksin, et mu keskosa pole kunagi varem nii tugev olnud ja see on muutnud, kuidas ma tunnen end sportlikus mõttes.»

@_bryan_johnson_ What does a rejuvenation athlete's morning look like? #longevity #antiaging #biohacking ♬ original sound - Bryan Johnson

Lisaks oma fitnessirežiimile järgib Johnson ranget vegandieeti, tarbides päevas 1977 kalorit. Tema unegraafik näeb ette, et ta läheb iga päev samal kellaajal magama. Enne voodisse minekut kannab ta kaks tundi spetsiaalseid sinise valguse prille.

Ja muidugi pole mõtet seda kõike teha, kui ta seda aktiivselt ei jälgi. Johnson läbib iga kuu arvukalt meditsiinilisi protseduure, millest nii mõnedki on üsna ekstreemsed ja valusad, vahendab UniLad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles