Jennifer Anistoni dieet aitab kaotada rohkem kui 5 kilo kuus

Naine
Copy
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File/Scanpix

54-aastaane Hollywoodi näitlejanna Jennifer Aniston näeb lihtsalt imeilus välja. Tema kauni välimuse saladus ei peitu ainult spordis ja joogas, vaid ka õiges toitumises. Täpsemalt öeldes on Jennifer üle kümne aasta pidanud ühte dieeti, mis aitab tal ideaalses vormis püsida.

Tegelikult on tema toitumine väga lihtne: naine on täielikult loobunud valgetest toiduainetest, nagu kartul, suhkur, sool, riis, pasta, jahutooted, oad, juust, koor, magus jogurt, jäätis. Mõned valged toiduained on siiski lubatud, nagu näiteks lõss ja madala rasvasisaldusega piimatooted (keefir), kana- ja kalkuniliha (rinnafilee) ning munavalge. Ja veel üks saladus: valge riisi alternatiiv võib olla pruun riis.

Jennifer Anistoni toitumine on lihtne: söö päevas nii palju köögi- ja puuvilju ning marju, kui jaksad. Need sisaldavad suures koguses looduslikke kiudaineid – see soodustab seedimist ja kiirendab ainevahetust. Ja köögiviljad täidavad kõhtu, vähendades söögiisu. Samuti ei keela dieet süüa kala, bataati, teravilja, pähkleid, mett. Suhkru tarbimine tuleb hoida võimalikult madalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles