Äsja kinodesse jõudnud «Suvitajad» tõi ekraanile õige mitu head üllatust. Patt oleks kõiki uue komöödia mahlaseid keerdkäike välja lobiseda, küll aga saame kergitada katet osatäitjatelt. Ja suurim üllatus on punapea! Teda kehastab otse Hollywoodist saabunud eesti näitleja Kristel Elling, kes teinud pool elu karjääri Londonis ja Los Angeleses. Kes ta selline on? Vestluses rullub lahti midagi erakordselt põnevat.

Kuidas see juhtus, et Los Angeleses tegutsev näitleja meelitati Eesti filmi?

Ikka suhted loevad, nii nagu ka igal pool mujal maailmas. Tegime seriaali «Brigaad 3», mängisin seal Margus Prangeli ihaldusobjekti ja Ergo Kuld oli operaator. Seal ma temaga kohtusin ja küllap meelde jäin. Nii et sain otsepakkumise, proovivõtteid ei pidanud tegema.

Millised hetked filmi «Suvitajad» võtetelt eriti eredalt meelde jäid?

Kõik need stseenid Ago Andersoniga – ta on niivõrd kihvt karakter! Filmis on üks väga mahlane stseen kitsega. Või kuidas ta päästab mind lambakarja keskelt...

Mis Saaremaal veel muljet avaldas?

See pole küll otseselt filmimisega seotud aga – need söögid! Los Angeleses ei saa mitte kuskilt nii head toitu. Saaremaa naised tegid kohapeal meile süüa ja ma päriselt mõtlesin, kas üldse kunagi olen nii head sööki saanud. Te ei saa aru, millise luksuse keskel elate – toit Eestis on puhtam kui kusagil maailmas.

Miks olete otsustanud vallaline olla?

Ma ei usu, et minuga kerge on. Ma tahan...

Kommentaarid (8)
Copy