VIDEO ⟩ Lapse välimusega naisel, kelle eks tembeldati perverdiks, vedas taas viltu

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

Alles see oli, kui 23-aastane Shauna Rae, kes välimuselt meenutab seitsmeaastast last, näis olevat leidnud endale silmarõõmu. Inimesed tembeldasid Walesist pärit 26-aastase mehe aga pervoks ja kui mees Ameerikast kodumaale naasis, siis sinnapaika jäi ka noorte suhtlus. Ent Shauna pole armastuseotsingutele käega löönud.

Naisel, kelle kasv peatus, kui tal lapsena ajuvähki raviti, on TLC kanalis oma saade «I am Shauna Rae», kus ta dokumenteerib oma teekonda armastuse leidmisel. Seal ta kohtus Walesist pärit reisiblogija Dan Swygartiga. Paar kaalus kaugsuhet ja Shauna vanemadki kiitsid nende romansi heaks – kuid internetis sõimati noormeest perverdiks.

Ei ole selge, mis Shauna ja Dani vahel juhtus, kuid viimane kaitses end kriitika eest sotsiaalmeedias. «Mina ja Shauna oleme lihtsalt väga head sõbrad, kes õpivad üksteist tundma, aga osa inimeste suhtumine on lihtsalt vastik,» ütles ta. «Kuidas te julgete võtta temalt õiguse, tema inimliku õiguse, luua sidet, sõprust, suhet teise inimesega? Kes olete teie ütlema, et tal ei tohi seda olla?»

LOE KA: Lapse välimusega naine leidis armastuse, kuid meest sõimatakse perverdiks

Shauna jätkas oma armastuseotsinguid saate viimases osas, kui ta läks pimekohtingule. Isa sõidutas ta autoga kohale, kuid mees ütles viimasel hetkel ära. «Tundsin kergendust, kui ta tühistas. See näitas, et ta on selline inimene, keda ma oma ellu ei soovi. Nautisin aega oma perega nagunii rohkem, kui oleksin teinud võhivõõra seltsis.»

Kuid armastusele ta käega ei löö, kirjutab Daily Star. «Olen endiselt avatud.»

LOE KA: Naine, kes näeb välja nagu seitsmeaastane: raske on meest leida

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles