Sanna Marin avaldas oma uued hobid: pingeline töö lausa nõuab seda

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Soome peaminister Sanna Marin
Soome peaminister Sanna Marin Foto: Shutterstock

Soome peaminister Sanna Marin saabus reedel, 3. veebruaril Emma galale. Marin saabus seekord ilma abikaasata ja nimetas ka selle põhjuse - tema abikaasa Markus Räikkönen jäi koju, et hoida paari äsja 5-aastaseks saanud tütart Emmat.  

Marin rääkis, et isa ja laps vaatavad kodus koos jalgpalli, mis on nende mõlema lemmik. Peaminister ütles ka, et hiljuti sünnipäeva tähistanud Emma sai üheks jõulukingiks roosa jalgpalli, mille üle ta väga õnnelik on. Sügisel alustas väike tüdruk esimest hooaega jalgpallikoolis. 

Sanna Marin oli galal säravkuldses kleidis ja heas tujus ning paljastas oma uue hobi. Marin on tuntud kui innukas sörkjooksja, kuid talvel ta väldib seda vigastuste- ja kukkumisohu tõttu. Nüüd on ta leidnud oma uueks armastuseks jõusaali ja jooga ning kardiotreeninguks hüppetrenni. «Jaa, sport on midagi, mis aitab mul lõõgastuda. Pingelise töö puhul on see hädavajalik ja annab palju energiat.» 

Soome peaminister on varasemalt paljastanud, et talle meeldib raske muusika. Iltalehti reporter uuris Marinilt, kas ta kavatseb järgmisel suvel Helsinki olümpiastaadionil Saksamaa rokkbändi Rammsteini kontserdil osaleda. Peaminister vastas, et tal veel pileteid pole, kuid ei välista üldse, et ta kontserdile läheb. «Tean neid hästi, olen Rammsteini üsna palju kuulanud,» lõpetas ta heatujuliselt jutu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles